Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran is een veelzijdige familie-auto die groter, lichter én comfortabeler is. De Touran is voorzien van de nieuwste EU6-motoren. Daarnaast is de Touran ook nog eens voorzien van veel multimediafuncties met onder meer Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en WiFi. En vergeet de riante beenruimte voor- én achter niet. Bovendien is de Touran door Euro NCAP verkozen tot beste in zijn klasse op het gebied van veiligheid. De ultieme bescherming voor u en uw gezin.

 

Vanaf

€ 37.460,-

Private lease vanaf

€ 523,- p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Techniek kijkt mee.

U kunt niet overal tegelijk op letten. Maar het overzicht verliezen in de hectiek van het verkeer, kan tot gevaarlijke situaties leiden. Als er iemand met grote haast passeert, terwijl u net van baan wisselt bijvoorbeeld. Maar de Touran ontgaat niets. Deze auto is uitgerust met een systeem waardoor hij uitgesproken bang is voor contact. Met andere auto’s welteverstaan. Gelukkig maar.

Goede reis. Frisse lucht. Prettig entertainment.

Als u in de Touran stapt, merkt u het meteen: frisse lucht. Pollen, sporen, roet, stof: het allergenenfilter houdt ongewilde deeltjes buiten de deur. Zo is de lucht binnen nog schoner dan de buitenlucht. En dat is fijn ademen, ook als u géén last van hooikoorts heeft. De modernste technologie verhoogt het rijplezier nog meer. Met het uitgebreide entertainmentsysteem lijken zelfs de langste ritten voorbij te vliegen. En als u daar niet warm of koud van wordt, dan is er altijd nog Pure Air Climatronic

Alle passagiers online.

De Touran biedt mobiliteit op het hoogste niveau, ook voor wie niet achter het stuur zit. Alle zitplaatsen beschikken over hypermoderne connectiviteit. Plaats een update op Facebook of luister naar uw favoriete album. Met de uitstekende infotainmentfuncties als Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en Wi-Fi is het leven eenvoudiger dan ooit.

De Touran in beeld

Ruimte

Meer licht en ruimte voor het hele gezin.

De Touran is compleet vernieuwd. De auto is niet alleen in formaat gegroeid, maar ook lichter én comfortabeler. Het optionele panorama-schuif-/kanteldak zorgt bijvoorbeeld voor meer licht. Het compacte formaat maakt het een ideale stadsauto, maar wel een stadsauto waarin u voor én achter over riante beenruimte beschikt. Meer comfort dus, ook tijdens lange afstanden.

Touran

Laten we een stukje rijden.

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.