Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix led koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe Touareg klaar voor de toekomst.

 

Vanaf

€ 88.264,-

Zullen we samen een stukje rijden?

Touareg

Gebouwd voor nieuwe wegen

Je ziet het meteen: met de nieuwe Touareg waait een frisse wind door de premiumklasse. Nieuwe indrukwekkende vormen en formaten, hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën komen samen in een uniek en zelfverzekerd uiterlijk. Van de markante grille en de opvallende belijning aan de zijkanten tot de sportieve en elegante diffuser. De uitvoeringen Atmosphere en Elegance stralen kracht en individualiteit uit, bijvoorbeeld door de optionele 21 inch lichtmetalen velgen ‘Suzuka’ of de in chroom uitgevoerde trapeziumvormige uitlaten. 

De Touraeg in beeld

Visionair. De innovision cockpit

Je bent je tijd ver vooruit in de nieuwe Touareg. En dat voel je als je op de startknop drukt en de Innovision Cockpit tot leven komt. De Innovision Cockpit is de samensmelting van een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel (Active Info Display) en het 15 inch grote infotainmentsysteem 'Discover Premium'. Dankzij het One-screen-curved-ontwerp, komen de verschillende systemen samen in een futuristisch ogend digitaal controlecentrum. 

Het bedieningsgemak is optimaal door bewegingssensoren en touch control en de talloze personaliseringsmogelijkheden zorgen ervoor dat de interface er precies zo uitziet als jij wilt. Alles wat je voor de toekomst wenste, vind je vandaag al in je nieuwe Touareg.

Touareg

Het interieur

Een dynamisch exterieur en binnen heerst rust. Dat komt vooral doordat alles in de nieuwe Touareg optimaal op elkaar is afgestemd. Neem de Touareg Atmosphere. Exclusieve materialen in elegante, warme kleuren komen samen met zorgvuldig geselecteerde kenmerken voor deze uitvoering. Een luxueuze uitstraling door de decorlijn van edelhout ‘Olivesche’ met open poriën en de 14-voudig elektrisch verstelbare Comfortstoelen met lederen bekleding 'Vienna' (optioneel 'Savona') - die naar wens met massagefunctie en stoelventilatie zijn uitgerust. Het lichte, opgeruimde design en de royale ruimte zorgen ervoor dat het er in de nieuwe Touareg niet alleen fantastisch uitziet, maar ook heel ontspannen aanvoelt.

R-Line

R-Line

De nieuwe Touareg gaat de sportieve uitdaging graag aan. Bij de uitvoeringslijn R-Line komen de krachtige eigenschappen van de SUV nog sterker naar voren, zowel van binnen als van buiten. Je ziet het aan de markante voorbumpers met de voor de R-Line zo kenmerkende C-signatuur en het R-Line-logo in de radiatorgrille, de verbrede wielkasten en onderzijde van de portieren in carrsosseriekleur, de zwart glanzende diffuser en de in chroom uitgevoerde trapeziumvormige uitlaten. Ook in het interieur van de auto zorgen diverse kenmerken ervoor dat je niet vergeet dat je in een R-Line rijdt. 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.