Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Durf jij een andere weg in te slaan? Ga dan voor de splinternieuwe T-Roc. Groots vakmanschap tot in de kleinste details, een eigenwijs en stoer design met ontelbare personalisatie-opties.

 

Vanaf

€ 26.506,-

Private lease vanaf

€ 409 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

T-Roc

Stoer en elegant

Een indrukwekkend voorkomen, stoer en elegant. Vaak openbaart een sterk karakter zich meteen. Je ziet het al aan de voorkant: met zijn stoere mistlampen en de led-daglichtverlichting in ringvorm blaakt de T-Roc van zelfvertrouwen. De vele stylingsmogelijkheden laten hem opvallen en zelfs de kleinste details benadrukken zijn finesse. Deze SUV is een echte blikvanger.

De T-Roc in beeld

Multimedia

Met het optionele Active Info Display en navigatiesysteem ‘Discover Media’ komt u overal goed aan en maakt u van elke rit een feestje. Laad onderweg uw telefoon op met de innovatieve telefoonvoorbereiding ‘Plus’. 

En met het krachtige geluidssysteem ‘beats’ kiest u voor optimaal muziek-genot. Ook voor de meest veeleisende oren.

T-Roc

Infotainment

Zelfverzekerd zijn is makkelijk als je weet wat je sterke punten zijn. En de nieuwe T-Roc heeft veel sterke punten. Waaronder krachtige en betrouwbare rijassistenten. Comfortabel rijden. Perfecte prestaties.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.