Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

De nieuwe Volkswagen T-Cross - "I am more than one thing". Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad, maar is ook opgewassen voor het avontuur daar buiten. Dankzij Volkswagen MQB plaftorm is de VW T-Cross van binnen verrassend ruim en flexibel.

 

Vanaf

€ 22.621,-

Private lease vanaf

€ 369 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

T-Cross

Geef kleur aan je leven

Een auto net zo veelzijdig als jouw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. Word verliefd op de auto die, als iedereen rechtdoor gaat, samen met jou rechts afslaat. Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad, maar is ook opgewassen voor het avontuur daar buiten. Dankzij Volkswagen MQB plaftorm is de VW T-Cross van binnen verrassend ruim en flexibel. De Achterbank kan in de lengterichting naar voren en naar achter worden verschoven, voor meer bagageruimte of juist meer beenruimte. De auto kan met de achterbank omhoog 385 tot 455 liter bagage meezuilen. 

De T-Cross in beeld

Niet in één woord te vatten

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in jouw drukke leven. 

Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

VEILIG

Veilig

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt je waar nodig. Wijk je onbedoeld van je rijbaan af? De T-Cross zet je weer recht. En dreigt er een aanrijding met je voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om jou te helpen. Teamwork. 

STOER

Stoer

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef je de menigte niet te volgen, maar kies je wat jij wilt. Een goed geluidssysteem? Geen probleem. Grote oranje velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Functioneel

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z'n klasse, namelijk 455 liter. Neem je je surfplank mee? Dan klap je gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.