Volkswagen Polo

Volkswagen Polo!

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. En met een verrassend lage instapprijs. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd 'App-Connect', waarmee de Polo zelfs de eerste in Europa is. Bovendien zijn de stoere, compacte lijnen van de Polo verder aangescherpt. Zaken als comfort, veiligheid en afwerking zijn naar een nóg hoger plan getild. Dankzij krachtige en tóch superzuinige TDI- of TSI-motoren, is de keuze voor de Polo voor u altijd een goede investering.

 

Vanaf

€ 17.650,-

Private lease vanaf

€ 275 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Polo

Pure dynamiek!

Laat u verrassen door de nieuwe achterkant met zijn Tornadolinie. De opvallende belijning begint bij de voorspatborden, loopt strak over de vier deuren en komt samen op de achterklep. Daardoor ontstaan de opvallende contouren van de nieuwe Polo die pure dynamiek uitstralen. De markante verschijning wordt compleet door de nieuwe koplampen met led-dagrijverlichting, automatische ligths-on-functie en ledkentekenplaatverlichting.

De up! in beeld

Sportief en onderscheidend

Een sportieve look met de 17-inch lichtmetalen velgen Pamplona met vijf dubbele spaken in de kleuren Adamantiumzilver of Glamzilver. De nieuwe Polo is sportief en onderscheidend. Het vooraanzicht heeft een grootse uitstraling door de lange motorkap en de dynamische horizontale lijnen. 

De optionele vernieuwde led-koplampen met dagrijverlichting zijn de perfecte combinatie met de atletische rondingen van deze compacte auto. 

Polo

En wat nog meer?

Nooit meer iets of iemand in uw dode hoek, met de 'Blind Spot'-sensor in de nieuwe Polo. Fileparkeren of achteruit inparkeren is geen probleem. De parkeerassistent 'Park Assist' berekent exact of de auto op een parkeerplek past en stuurt zelfstandig in en uit. Gebeurt er iets onverwachts, dan kunt u rekenen op het observatiesysteem 'Front Assist', inclusief noodrem-systeem en voetgangerherkenning. De nieuwe Polo is Uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC). Met een druk op de knop zorgt het systeem er door te remmen of te versnellen dat de afstand tussen u en uw voorganger gelijk blijft en dat u de ingestelde snelheidslimiet niet overschrijdt. 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Samenstellen

Deze auto zelf samenstellen?

Stel zelf samen

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.