Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Ons nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of je nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de ID.3 op de markt: de ID.3 1ST, met unieke stijlelementen en extra's. Wat wil je nog meer.

Actieradius

tot 420 km*

Vanafprijs

onder €40.000*

Meer informatie

De prijs van de ID.3 1ST is nog niet bekend, maar de vanafprijs van de ID.3 1ST zal onder € 40.000 zijn. Als je een ID.3 1ST gereserveerd hebt, dan ben je de eerste die meer informatie krijgt over prijzen en specificaties. In Nederland zijn bijna alle beschikbare plekken gevuld, maar wij hebben nog plekken beschikbaar! Reserveer hem daarom nu snel! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Dit is de ID.3 1ST.

Tot 420 kilometer** op een volle accu.

De unieke eerste editie van de auto, de ID.3 1ST, heeft een actieradius van 420 kilometer** volgens de WLTP-meetmethode. Dat behaalt hij met zijn 58 kWh sterke accu in de laadvloer van de auto.

Unieke 1ST badges.

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat jij er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vind je ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

 

Comfortabele luxe.

Ook qua features zit je met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die je bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijg je een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is jouw unieke uitvoering, en dat merk je.

Topconditie gegarandeerd.

De ID.3 1ST is een échte Volkswagen. Je mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. Daarom krijg je bij je nieuwe ID.3 1ST:

✓ 8 jaar garantie op de accu.

Op de hoogvoltaccu in de ID.3 1ST heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur.

✓ 2 jaar garantie op de hele auto.

Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je ID.3 1ST volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

✓ 6 jaar onderhoud.

De ID.3 1ST wordt geleverd inclusief 6 jaar onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je ID.3 1ST zo lang mogelijk als nieuw.

Laden en mobiliteit in één keer geregeld

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag met een:

Laadpunt thuis of op het werk
Laadsleutelhanger
Mobiliteitskaart

Zo weet je zeker dat je moeiteloos op je bestemming aankomt – of je nou reist met je eigen ID.3 1ST of met het openbaar vervoer via je Shuttel mobiliteitskaart. En eenmaal aangekomen, kun je zelfs je parkeerzaken regelen met de kaart. Wil je op vakantie liever rijden met een brandstofauto dan je nieuwe ID.3 1ST? Huur dan een vakantieauto via ons!

Overbrug je leaseauto.

Loopt je zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van je nieuwe ID.3 1ST af? Dan kun je gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijd je dan totdat jouw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar je uit kunt kiezen, zodat je ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk.

De voordelen van rijden met de ID.3 1ST.

Zakelijke rijder

✓ Gunstige bijtelling.

Omdat de ID.3 1ST volgend jaar wordt geleverd, profiteer je nog van het lage bijtellingstarief van 4%***. Dus of je de ID.3 nou least of koopt: een voordelig bijtellingstarief tot en met 2020 heb je in ieder geval.

✓ Draag bij aan een beter milieu. 

Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad je met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig.

✓ Laad ook thuis slim op.

Betaalt je werkgever de laadkosten? Dan kan je met de ID.3 1ST een slim thuislaadpunt laten installeren. Deze activeer je met je laadsleutelhanger, zodat de laadkosten eenvoudig te verrekenen zijn.

Zzp'er

 ✓Lage bijtelling én extra voordelen.

Ook als zzp'er profiteer je van 4% bijtelling***. Je bent dus in ieder geval tot en met 2020 zeker van het lage bijtellingstarief op de ID.3 1ST, ook als je least.

✓ Extra aftrekpost voor ondernemers.

Als ondernemer heb je ook nog recht op de MIA. Deze Milieu-investeringsaftrek zorgt ervoor dat elektrisch rijden nog voordeliger voor je wordt.

✓ Zet je in voor MVO. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan ook op klein niveau een belangrijke rol spelen. Met de compleet CO2-neutraal geproduceerde ID.3 1ST zet je al gelijk een grote stap in de goede richting.

✓ Betaal geen BPM. 

Elektrische auto's zijn in ieder geval tot 2020 uitgesloten van BPM (aanschafbelasting), mits de overheid de regels niet voor die tijd verandert. Daardoor is je maandbedrag een stuk lager.

Particulier

✓ Bespaar op je brandstofkosten.

Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar je oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.

✓ Geen wegenbelasting en BPM.

De overheid helpt de particulier om groener te rijden. Daardoor betaal je bij aanschaf geen BPM (aanschafbelasting) en hoef je ook geen wegenbelasting te betalen.

✓ Ga voor een beter klimaat. 

De volledig CO2-neutraal geproduceerde ID.3 1ST stoot ook tijdens het rijden geen CO2 uit. En laad je op met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig voor het milieu.

✓ Betaal minder onderhoudskosten. 

Een elektrische auto heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoef je de olie niet te verversen. Daardoor betaal je een stuk minder voor je onderhoudsbeurten.

Meer informatie

De prijs van de ID.3 1ST is nog niet bekend, maar de vanafprijs van de ID.3 1ST zal onder € 40.000 zijn. Als je een ID.3 1ST gereserveerd hebt, dan ben je de eerste die meer informatie krijgt over prijzen en specificaties. In Nederland zijn bijna alle beschikbare plekken gevuld, maar wij hebben nog plekken beschikbaar! Reserveer hem daarom nu snel! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.