Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

De nieuwe Golf Variant staat in de startblokken.Sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. De modernste infotainment-systemen en rijassistenten zorgen ervoor dat u op alles voorbereid bent, nu en in de toekomst.

 

Vanaf

€ 27.025,-

Private lease vanaf

€ 389 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Golf Variant

Exterieur

Zo goed kan het voelen om iets achter te laten. Met zijn opvallende verschijning rijdt de nieuwe Golf vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen blijft hij toch volop een Golf. Ook als Variant.  De achterkant van de nieuwe Golf en Golf Variant ziet er dynamischer uit dan ooit en is standaard voorzien van fraaie led achterlichten. De vernieuwde achterbumper met diffuser zitten standaard op elke Golf. Bij de Trendline en Comfortline zijn de uitlaatpijpen onzichtbaar weggewerkt. De Highline heeft fraaie chromen sierlijsten in de diffuser. Maar het beste komt nog: de nieuwe optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers1).

De golf variant in beeld

Interieur

De Highline is slechts één van de toonaangevende uitvoeringen van de nieuwe Golf Variant. Het fraaie Active Info Display is uw toegangspoort naar een digitale wereld. Het radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ heeft een extra groot display van 23,4 cm (9,2 inch): alle relevante informatie en meer duidelijk in beeld. Het systeem is bovendien bijzonder intuïtief in gebruik. Nieuwe deurpanelen, nieuwe decoratie en een ruime keuze in stoelbekleding geven daarbij een gevoel van luxe.

Toerenteller, snelheidsmeter, kilometerteller of navigatie: op het optionele hoge resolutie Active Info Display van 31,2 cm (12,3 inch) kunt u veel nuttige informatie tevoorschijn halen en naar wens rangschikken. Zo kunt u de wegenkaart uitlichten door de navigatie, snelheidsmeter en toerenteller naar de zijkant te schuiven. Daarnaast kunt u gegevens uit het infotainment-systeem in de middenconsole, zoals uw contacten, foto’s of albumhoezen, ook in het Active Info Display weergeven

Infotainment

Infotainment

De infotainment-systemen in de nieuwe Golf Variant komt tegemoet aan de hoogste eisen. Onder meer met standaard touchscreen, telefooninterface en optionele Gesture Control. En nog meer, zoals:

Telefooninterface ‘Comfort’ 
Gesture Control 
Radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ incl. App Connect
Car-Net Guide & Inform1 
Intelligente rijassistenten 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.