Volkswagen Golf Sportsvan

Thuiskomen.En wegrijden.

Vanaf het eerste moment in de Golf Sportsvan krijg je een vertrouwd gevoel: eindelijk thuis. Een Golf zoals je hem kent – en toch nieuw, anders, zichzelf. Op een bijzondere manier veelzijdiger en ruimer. Het dynamische silhouet en de elegante verlengde motorkap benadrukken de sportieve kant. En dat roept nóg een gevoel op: laten we gaan! 
 
De Golf Sportsvan straalt evenveel dynamiek als rust uit. De tegenstelling ontstaat door een comfortabel en sportief interieur, verhoogde zitting, kwalitatieve uitrusting en een elegant design. Het interieur lijkt één ding te willen zeggen: ontspan tijdens het avontuur!

 

Vanaf

€ 31.160,-

Zullen we samen een stukje rijden?

Golf Sportsvan

Alles op zijn plaats. Elke dag opnieuw.

Exact op al je plannen afgestemd: de Golf Sportsvan is net zo flexibel als jij bent. De optionele ergoActive stoel biedt allerlei individuele instellingen. En je wilt nooit meer zonder alle opbergvakken en de variabele achterbank. Elke dag kan anders zijn – met de Golf Sportsvan ben je overal klaar voor.

De golf variant in beeld

Multimedia

Het navigatiesysteem ‘Discover Pro’ met standaard Car-Net AppConnect bedien je via het TFT-aanraakscherm 23,4 cm, met kleurendisplay, bewegingssensor en innovatieve bewegingsbediening. Zo kun je de menu-items selecteren met een simpele horizontale beweging. Het systeem beschikt over 10 GB en heeft kaarten voor heel Europa, acht luidsprekers, FM-radio-ontvangst en een dvd-station dat muziek kan afspelen in de indelingen MP3, AAC en WMA. Twee SD-kaartsleuven, een AUX-IN-aansluiting en twee USB-interfaces, evenals een telefooninterface via Bluetooth, maken de infotainment-ervaring compleet. 

De radio ‘Compositie Media’ heeft een TFT-kleurendisplay van 20,3 cm, een aanraakscherm met een bewegingssensor en een CD-speler die geschikt is voor MP3 en WMA. Acht luidsprekers met 4 x 20 watt aan vermogen zorgen voor een
complete multimedia-ervaring. Het systeem heeft een SD-kaartsleuf, een AUXIN-aansluiting, een USB-interface en een Bluetooth-verbinding voor mobiele telefoons. S

De fijnste nuances, strakke baslijnen, kristalheldere tonen: beleef de muziek met ‘DYNAUDIO Excite’ van de Deense hi-fi-specialist DYNAUDIO. Acht in het interieur afgestemde luidsprekers en een subwoofer, evenals een digitale 10-kanaalsversterker met 400 watt aan totaal vermogen, zorgen voor de juiste soundtrack voor elke rit. Dankzij Digital Signal Processing (DSP), dat rekening houdt met het trillingen van elke luidspreker ten opzichte van zijn positie, ervaar je het geluid in elke stoel optimaal. 

Rijassistenten.

Rijassistenten.

Meer comfort, zelfs als je in de file staat. Met de File Assistent (Traffic Jam Assist) rijd je prettig in de file. Hij kan je zelfs helpen typische file-ongelukken te voorkomen.

Maar ook beschikt de Sportsvan over de volgende opties:

- Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control)
- assistent ‘Emergency Assist’
- ‘Verkeerstekenherkenning’
- Aanhangwagenmanoeuvreerhulp (Trailer Assist)
- Afstandscontrolesysteem (Front Assist) inclusief noodremfunctie voor stadsverkeer (City Emergency Braking) en voetgangerherkenning
- Dynamic Light Assist
- Dodehoeksensor ('Blind Spot'-sensor)

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Pak je spullen en laten wij een ritje maken.