Volkswagen Golf

Hatchback onder de hatchbacks. Innovatief, zuinig én sportief.

Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes. Met features als Active Info Display, automatische airconditioning (Climatronic) en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.
 

 

Vanaf

€ 25.895,-

Private lease vanaf

€ 379 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Golf

Exterieur

Zo goed kan het voelen om iets achter te laten. Met zijn opvallende verschijning rijdt de Golf vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen blijft hij toch volop een Golf. 

De Golf in beeld

R-Line.

Nog zelfverzekerder, markanter en dynamischer. Met het R-Line exterieurpakket van de Volkswagen R kom je nog sportiever voor de dag. Naast het R-Line exterieur pakket is er ook een R-Line interieur pakket beschikbaar.

Het R-Line exterieur pakket maakt je Golf of Golf Variant aanzienlijk atletischer. De R-Line voor- en achterbumpers, de zwart glanzende luchtinlaten en de royale dorpelverbreders geven deze uitvoering een sportief voorkomen. De achterspoiler zorgt voor extra downforce. De fraaie "Sebring" lichtmetalen velgen maken het vervolgens helemaal af

Het R Line Interieur pakket laat de sportieve accenten terugkomen in het interieur. Bovenop het R-Line exterieurpakket horen daar de ‘Dark Diamond Flag’ verlichte decorlijsten bij en een multifunctioneel leren sportstuur met R-Line logo en stiknaden. Details zoals de zwarte hemelbekleding, matten met stiknaden en voetpedalen van geborsteld roestvrij metaal maken het dynamische interieur af.

Golf

Interieur.

De Highline is slechts één van de toonaangevende uitvoeringen van de Golf of Golf Variant. Het fraaie Active Info Display is jouw toegangspoort naar een digitale wereld. Het radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ heeft een extra groot display van 23,4 cm (9,2 inch): alle relevante informatie en meer duidelijk in beeld. Het systeem is bovendien bijzonder intuïtief in gebruik. Nieuwe deurpanelen, nieuwe decoratie en een ruime keuze in stoelbekleding geven daarbij een gevoel van luxe. 

Infotainment

De infotainment-systemen in de Golf en Golf Variant komen tegemoet aan de hoogste eisen. Onder meer met standaard touchscreen, telefooninterface en optionele Gesture Control. Met de optionele telefooninterface ‘Comfort’ kun je bovendien een mobiele telefoon integreren. Koppel jouw mobiele telefoon aan het Bluetooth® Hands-Free-Profile (HFP) en je kunt handsfree bellen. Met de ‘Comfort’ interface gebeurt dat via de antenne op de auto, waardoor er minder straling in de auto is. Bovendien zorgt een extra antenneversterker voor een verbeterde ontvangst. Apparaten die voldoen aan de Qi-standaard kun je draadloos opladen

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.