Volkswagen e-Golf

De e-Golf. Brengt je verder.

De e-Golf maakt elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk. Niet alleen door de aanzienlijk toegenomen actieradius. De totale autokosten zijn lager dan een vergelijkbare benzine- of dieselauto, je rijdt voor een vast bedrag per maand gegarandeerd groene stroom, bespaart tot wel 50% op brandstofkosten en je kan overal in Nederland laden, inclusief snel laden. We zetten graag alle voordelen op een rij.

 

Vanaf

€ 41.005,-

Bijtelling

4%

Zullen we samen een stukje rijden?

e-Golf

300 km actieradius

De actieradius van de e-Golf is toegenomen tot 300 km volgens de NEDC testcyclus (230 km volgens de WLTP testcyclus)*. Ruim voldoende voor je dagelijkse ritten. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Rijgedrag is van grote invloed op stroomverbruik en actieradius. Daarom biedt Volkswagen een gratis rijtraining die je leert het maximale uit jouw elektrische
auto te halen.

De totale autokosten van een e-Golf zijn lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Door de scherpe prijsstelling, het laadabonnement en de Milieu-investeringsaftrek is het kantelpunt voor elektrisch rijden bereikt. 

Rijassistenten.

De automatische afstandsregeling Adaptive Cruise Control past de snelheid automatisch aan de
voorligger aan. Je kunt de maximumsnelheid en de afstand zelf instellen. 

De ‘Blind Spot’-sensor met parkeersensor en waarschuwingssensor ‘Lane Assist’ waarschuwt je
voor voertuigen in de dode hoek en helpt ongelukken voorkomen met een corrigerende stuurbeweging. Bij het achteruitparkeren houdt de parkeersensor het gebied aan de achterzijde van de auto in de gaten en waarschuwt je voor kruisend verkeer. 

Een systeem dat levens kan redden. ‘Emergency Assist’ detecteert de rijvaardigheid van de bestuurder. Als er geen stuur-, rem- of gasactiviteiten meer worden waargenomen, kan het systeem de auto op koers houden en langzaam tot stilstand brengen. ‘Emergency Assist’ is alleen beschikbaar als onderdeel van het rijassistentenpakket ‘Plus’.

De Golf in beeld

Interieur.

Het fraaie interieur van de e-Golf wordt gekenmerkt door een aantal 'e'-kenmerken. Zo worden bijvoorbeeld het lederen multifunctionele stuurwiel en de versnellingspook afgewerkt met blauwe stiksels. Navigatie, boordcomputer, infotainment en assistentiesystemen: Op het fraaie optionele Active Info Display van 31,2 cm (12,3 inch) kun je veel nuttige informatie weergeven en rangschikken. Zo kun je bijvoorbeeld de navigatiekaart uitlichten tussen de snelheidsmeter en powermeter. Deze laatstgenoemden schuiven dan naar de zijkanten om ruimte te maken

Comfort.

Mooi en comfortabel. De e-Golf is optioneel verkrijgbaar met ‘Vienna’ leren stoelbekleding. Het leer is eerst geperforeerd, vervolgens voorzien van een ‘crust’ en ten slotte gedecoreerd met fraaie stiksels. De stijlvolle details en sfeerverlichting maken het exclusieve interieur helemaal af.

Accessoires.

Met de accessoires van Volkswagen ben je voorbereid op elk avontuur. Je Volkswagen dealer helpt je graag met de juiste keuzes en is altijd op de hoogte van alle actuele mogelijkheden. 

Golf

Infotainment

Het radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ zit vol met technische snufjes. Intuïtief te bedienen als een smartphone en met een imposant glazen TFT-kleurendisplay, touchscreen, muziek- en navigatiebeheer en schitterende weergaveopties. Enkele functies zijn zelfs met een eenvoudig handgebaar te bedienen.

Op het scherm kun je de energiestroom weergeven tussen de motor, de accu en de actuele laadstatus. 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.