Skoda

Skoda Superb

De nieuwe ŠKODA Superb is gemaakt voor mensen die hun eigen keuzes durven maken en laat geen oog onberoerd. Zijn ongeëvenaarde ruimte is verpakt in een strak en tijdloos design. Daadkracht en elegantie zijn de kenmerken. De nieuwe ŠKODA Superb is de nieuwe benchmark in de business class. Met een enorme beenruimte. Een ongekend grote bagageruimte. En een airconditioning met drie klimaatzones. Voor het hoogste comfort. Voorin en achterin. Dit alles komt nu onder handbereik: de nieuwe ŠKODA Superb is gemaakt om uw kijk op zakendoen te veranderen. Voor altijd.

 

Vanaf

€ 33.790,-

Private lease vanaf

€ 569,- p/m*

Zullen we samen een stukje rijden?

De Superb in beeld

Design

Het design van de Superb nodigt niet alleen uit om naar te kijken, maar ook om van dichtbij te bekijken. De duidelijke contouren en scherpe, dynamische lijnen weerspiegelen hoe de schoonheid van het geheel wordt onthuld door opvallende details. Het resultaat is een strak en tijdloos design vol daadkracht en elegantie.
 
Lampen kunnen net zoveel inspireren als verlichten. Gebaseerd op de Tsjechische historie van kristalglas slijpen, zijn de lichten van de Superb de meest magnifieke lampen die de weg ooit hebben verlicht. Maak de sfeer nog warmer en gezelliger met de zachte, harmonieuze sfeerverlichting die onder meer in de interieurlijsten is verwerkt. Kies uw favoriete tint en varieer daarmee, al naar gelang uw stemming. De sfeerverlichting werkt in tien verschillende kleuren.

 

Simply Clever, plaats voor alles.

Er is een plaats voor alles, zelfs in uw auto. In de nieuwe Superb vindt u daarom veel compartimenten, vakken en houders, die het interieur netjes en opgeruimd houden en uw spullen beschermen tegen verlies, beschadigingen en morsen.

Met een capaciteit van 625 liter die uitgebreid kan worden tot maar liefst 1.760 liter, heeft de nieuwe Superb de grootste bagageruimte in zijn klasse. Het maximaliseren van ruimte staat echter nergens zonder het maximaliseren van praktisch gebruiksgemak. Daarom zijn er slimme Simply Clever oplossingen toegevoegd, die de handling van bagage nog makkelijker maken.

Technologie. Infotainment

Met de buitenwereld communiceren, genieten van entertainment
of zelfs werken: in de nieuwe Superb zijn smartphones en tablets eenvoudig aan de auto te koppelen. Ook audio en navigatie zijn bij de tijd. Gebruik via het centrale scherm apps die op uw apparaten staan.

Kom snel naar onze showroom en overtuig uzelf.

Via Skoda.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom.

Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op skoda.nl ontvangt u een Skoda code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Plan mijn proefrit