Skoda Rapid Spaceback

Skoda Rapid Spaceback

De ŠKODA RAPID SPACEBACK is zonder enige twijfel een meer dan bijzondere verschijning. Hij weet de ruimte van een combi op doordachte wijze te verpakken in het format van een hatchback. Die unieke combinatie én het enorme, contrasterende panoramische glazen dak maken hem tot een rasechte blikvanger. Eigenschappen kortom die de RAPID SPACEBACK tot een klasse apart maken.

Vanaf

€ 20.990,-

Private lease vanaf

€299 p/m

Bijtelling

22%

Energielabel

C

Zullen we samen een stukje rijden?

Spaceback

Een plek waarin ons gevoel, persoonlijkheid en creativiteit terugkomt

De ruimte waar we ons het beste voelen, is vaak de ruimte die we zelf gecreëerd hebben. Een plek waarin ons gevoel, persoonlijkheid en creativiteit terugkomt. Het is ons huis, appartement, kamer, tuin en… de nieuwe ŠKODA Rapid Spaceback. Een auto die u ruimte geeft én de mogelijkheid om deze ruimte helemaal eigen te maken. De Rapid Spaceback biedt daarom talloze mogelijkheden om hem te personaliseren. Denk aan opties die het sportieve design benadrukken, zoals een panoramisch dak dat eventueel samen met de achterruit in donker glas doorloopt tot in de achterklep, of zwarte 17-inch lichtmetalen wielen. Kom binnen, neem plaats en ontdek waarom deze ŠKODA, Rapid Spaceback wordt genoemd. In zijn klasse heeft u in de Rapid Spaceback de meeste knie- en hoofdruimte en is het de auto met de grootste bagage-inhoud. De nieuwe ŠKODA Rapid Spaceback. Een nieuw gevoel van ruimte.

De Skoda Rapid Spaceback in beeld

Onderscheidend door de eenvoud en precisie

Duidelijke strakke lijnen, elegante vlakken en uitgebalanceerde verhoudingen: de Rapid is de belichaming van de nieuwe designtaal van ŠKODA. Aan de voorzijde zorgen de kenmerkende grille en koplampen voor een ontwerp dat de auto visueel verbreedt. Het ŠKODA-logo staat centraal boven de verchroomde grille.

De zwarte B- en C-stijl vormen een eenheid met de zijramen en benadrukken zo de grote interieurruimte. Donker getinte Sunset-ramen achter maken de Rapid Spaceback extra sportief en beschermen de passagiers achterin bovendien tegen de zon.

Spaceback

De designtaal van ŠKODA

De scherpe lijnen van de koplampen en mistlampen zijn kenmerkend voor de nieuwe ŠKODA designtaal. Onderaan lopen de koplampen uit in een scherpe driehoekige punt, wat een eerbetoon is aan de Tsjechische glasslijpkunst van kristal. Optioneel is Xenonverlichting inclusief mistlampen met corner-functie verkrijgbaar. Dagrijverlichting is standaard op de Rapid Spaceback. 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen