Skoda Octavia

Skoda Octavia

U ziet het meteen: de ŠKODA OCTAVIA is aangescherpt. Zijn nieuwe, markante koplampen verwijzen naar het beroemde
Boheemse kristal, dat net als ŠKODA uit Tsjechië komt. Ook de grille en achterlichten presenteren zich in een vernieuwde vorm. Binnenin maakt hij indruk met nieuwe infotainmentsystemen en de modernste mogelijkheden voor connectiviteit. Ook
de nieuwste assistentiesystemen maken hem bijzonder. Vanzelfsprekend is hij nog steeds de ruimste in zijn klasse en
rijdt hij soepel en comfortabel, want aan alle sterke punten is niets veranderd. Een succesnummer verbeteren valt niet mee.
Door goed te luisteren naar onze rijders is dat toch gelukt. Met als resultaat een nieuwe ŠKODA OCTAVIA in topvorm. Simply Clever. Typisch ŠKODA

Vanaf

€ 25.590,-

Private lease vanaf

€434 p/m

Heb je vragen? Neem contact met ons op

De Skoda Octavia in beeld

Exterieur Design

Door de duidelijke contouren van grote vlakken en scherpe lijnen heeft de OCTAVIA een strak en tijdloos design. De fraaie koplampen dragen bij aan de gunstige stroomlijn en zorgen voor een herkenbare uitstraling. 

De dubbele koplampen geven de OCTAVIA een onmiskenbaar eigen gezicht. Optisch lopen ze door in de prominente grille, die meteen duidelijk maakt dat dit een echte ŠKODA is. De LED-achterlichten met de voor ŠKODA kenmerkende C-vorm accentueren de brede doorlaadopening van de achterklep.

Veilige verlichting

De vernieuwende technologie van de OCTAVIA is letterlijk te zien. De koplampen zijn een belangrijk element van het totale autodesign. Full-LED-koplampen behoren tot de mogelijkheden. De goed zichtbare achterlichten werken altijd met LED-verlichting.

Interieur design

Het interieur van de OCTAVIA heeft een prettige, warme uitstraling. De sfeerverlichting in de portierlijsten, waarvan de kleur is in te stellen, draagt bij aan een atmosfeer waarin comfort en ontspanning vanzelfsprekend zijn.

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Skoda.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom

Na een bezoek aan de configurator op skoda.nl ontvangt u een Skoda code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen