Skoda

Skoda Fabia

Als u ervoor kiest om een statement te maken, dan kan dat met de vernieuwde FABIA. Het unieke ‘kristallijne’ ŠKODA design trekt de aandacht. ColourConcept geeft u met een uitgebreide keuze aan kleurencombinaties voor dak en carroserie
de mogelijkheid om uw persoonlijkheid via uw auto tot uiting te laten komen. De ledverlichting wijst de weg, en benadrukt ook onze focus op de nieuwste technologie. Met zijn compacte afmetingen is de FABIA wendbaar in het stadsverkeer en tegelijkertijd toch ruim van binnen voor het vervoer van personen en hun bagage. Zoals altijd maken ingenieuze Simply Clever details de FABIA een van de beste keuzes op vier wielen.

Vanaf

€ 16.790,-

Private lease vanaf

€ 239 p/m

Heb je vragen? Neem contact met ons op

DESIGN KOPLAMPEN EN MISTLAMPEN

ŠKODA’s kristallijne designtaal komt prachtig tot uiting in de verlichting van de auto. De koplampen en mistlampen zijn hoekig. Daarnaast hebben de koplampen geïntegreerde kristallijne designelementen die verwijzen naar de schoonheid van de Boheemse glassierkunst. 

PANORAMADAK

Het glazen panoramadak loopt helemaal van de voorruit tot de dakspoiler, wat een gevoel van vrijheid en ruimte geeft.

ACHTERLICHT- EN REFLECTORDESIGN

De nieuwe lichtsignatuur van de FABIA is opmerkelijk. De achterlichten lopen door in het zijpaneel, waardoor ook het profiel wordt verlicht. De in de achterbumper geïntegreerde reflectoren verbeteren de zichtbaarheid van de auto.

De Skoda Fabia in beeld

EXTERIEUR

De nieuwe FABIA straalt een frisse, elegante stijl uit met een nieuw ontworpen exterieur dat zijn
kristalllijne designtaal benadrukt. De koplampen, grille en voorbumper vormen een harmonieus geheel, terwijl de scherp aangezette contouren bijdragen aan de kracht en dynamiek van de auto.

Zichtbaar in het donker

 

LED-KOPLAMPEN

Elke nieuwe FABIA heeft koplampen met dagrijverlichting uitgevoerd in opvallende led-strips. Bij de topuitvoering draait alles om led-technologie. De bochtenverlichting is geïntegreerd in de led-koplampen.

LED-ACHTERLICHTEN EN REFLECTOREN

De grote achterlichten hebben de voor ŠKODA traditionele C-vorm. Ze kunnen bovendien worden uitgevoerd in led-techniek. De in de achterbumper geïntegreerde reflectoren voor betere zichtbaarheid van de auto zitten ook in de nieuwe FABIA.

EXTERIEUR DESIGN

Skoda Fabia

Vraag niet om aandacht, steel het! Met een uiterlijk dat bedoeld is om indruk te maken, verbaas je alles en iedereen. Hoofden draaien, waar je ook gaat. De nieuwe Fabia geniet overal bewondering. De nieuwe Fabia vangt van alle kanten de aandacht. Scherpe lijnen en sterke rondingen creëren een aantrekkelijk spel tussen licht en schaduw. ŠKODA's onmiskenbare designtaal komt terug in het als kristal geslepen kentekenplaat gedeelte. De achterkant is ook de plek van de bekende C-vormige achterlichten, vanaf nu met een glanzend zwart frame.

Proefrit aanvragen