Stijlvol design

Skoda Citigo

bescheiden van formaat

De ŠKODA Citigo is bescheiden van formaat, maarverrassend compleet door zijn vele kwaliteiten en innovatie technieken. Ontdek de grote en praktische bagageruimte, ideaal voor het shoppen in de stad en voor alle koffers tijdens de vakantie. Het City Safe Drive systeem (actieve remassistent: remt automatisch bij snelheden tot 30 km/h), de semi-automatische versnellingsbak en de 5 sterren NCAP score voor veiligheid, zorgen daarbij voor optimaal rijplezier. Simply Clever was nog nooit zo van toepassing als op deze ŠKODA Citigo.

Vanaf

€ 11.960,-

Private lease vanaf

€ 199 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

SKODA

SKODA CITIGO

De stad bruist met mogelijkheden. Hier kunt u uw dromen waarmaken. Laat uw grootste wensen in vervulling gaan. Om het maximale uit uw avonturen in de betonnen jungle te halen, hebt u een metgezel nodig die net als u flexibel, vlug en spontaan is. Oftewel, de nieuwe ŠKODA CITIGO. Deze kleine auto met grote ambities blinkt uit door zijn verfrissende stijl, het verrassend ruime interieur en doordachte technologieën die het verkennen van de stad elke dag weer leuker maken. Vanaf nu gaat u samen met de CITIGO op pad. Dat is Simply Clever. Dat is ŠKODA. 

De Citigo in beeld

Over de SKODA Citigo

In de stad is het belangrijk dat u scherp blijft, maar in de CITIGO kunt u even ontsnappen aan de hectiek. Het fraai afgewerkte interieur biedt doordachte comfortvoorzieningen, zodat u altijd fris aankomt. Het dashboard met zijn stijlvolle instrumentenpaneel heeft een praktische en overzichtelijke lay-out. Met het multifunctionele lederen stuurwiel kunt u bovendien de radio en telefoon bedienen.

Rijden hoort het milieu of uw portemonnee niet te belasten. Aardgas is een goedkope en schone brandstof. Het bestaat uit meer dan 90% puur methaangas, is lichter dan lucht en verspreidt zich makkelijk. De CITIGO met 1.0 MPI/50 kW G-TEC-motor heeft een CO2-uitstoot van slechts 82 g/km. De emissie van stikstofoxiden wordt verminderd en er is geen roetuitstoot.

Kom langs in onze showroom

Uw eigen auto samenstellen?

Via Skoda.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. 

Heeft u uw Citogo al volledig samengesteld en wilt u hiervan een vrijblijvende offerte ontvangen? 

Vraag een offerte aan