SEAT Tarraco

Seat Tarraco

SEAT presenteert de Tarraco, de derde en grootste SUV van het merk. De Tarraco wordt vanaf het voorjaar van 2019 leverbaar als vijf- en als zevenzitter. Met veel ruimte, gebruiksgemak en krachtige doch efficiënte motoren ontpopt de Tarraco zich als een nieuw topmodel voor SEAT. Bovendien laat de Tarraco zien in welke richting het design van SEAT zich ontwikkelt.

Vanaf

€ 37.950,-

Private lease vanaf

€ 539 p/m

Heeft u een keuze kunnen maken?

De Seat Tarraco in beeld

TARRACO

De Tarraco Style legt de lat hoog. Nog nooit was een SEAT standaard zó compleet en zó stijlvol. Deze uitvoering van het nieuwe vlaggenschip is namelijk standaard uitgerust met, onder andere, Front Assist, Lane Assist, parkeersensoren achter, Full LED koplampen, trekhaak voorbereiding en Keyless Go. Optioneel is de Tarraco uit te breiden naar zeven zitplaatsen, indien onze grootste SUV nog niet groot genoeg is. 

SEAT Tarraco is vanaf februari 2019 op de markt.

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de Tarraco de modernste assistentiesystemen. Alle modellen worden standaard uitgevoerd met Lane Assist en Front Assist inclusief fietser- en voetganger-herkenning. Ook is hij uitgerust met voor SEAT nieuwe voorzieningen als Emergency Call, Pre-crash Assist en Rollover Detection.

Als optie zijn Blind Spot Detection (dode hoek-assistent), Traffic Sign Recognition (Verkeerstekenherkenning), Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist beschikbaar. ACC (Adaptive Cruise Control is standaard voor Xcellence uitvoering).

De overtreffende trap van luxe, comfort en veiligheid: de Tarraco Xcellence. Standaard heeft deze uitvoering álles wat de moderne SEAT rijder nodig heeft en begeert, zoals Keyless entry/go, SEAT Drive Profile, Lane-, Front- én Park Assist, parkeersensoren voor en achter, chromen details op het exterieur in combinatie met donkere ruiten achter en Adaptive Cruise Control. Is onze grootste SUV nog niet groot genoeg? Optioneel is de Tarraco uit te breiden naar zeven zitplaatsen.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Plan mijn proefrit