SEAT Mii

Seat Mii

Praktisch én elegant!

Geniet van elke dag in je eigen SEAT Mii 5-deurs. Een compact en elegant design met verrassend veel ruimte binnenin. Een dagje strand, shoppen of een stedentripje? Met vijf deuren maak je het jezelf makkelijk wat je bestemming ook is, zonder in te leveren op de stijlvolle look. Geef je SEAT Mii 5-deurs helemaal jouw uitstraling met de verschillende kleurenopties en accessoires. Mis geen enkel moment met je SEAT Mii 5-deurs!

Vanaf

€ 13.250,-

Private lease vanaf

€ 209 p/m

Heeft u een keuze kunnen maken?

Verassend veel voordeel

STAP IN DE SEAT Mii EN ERVAAR HET ZELF.

Een compacte stijlvolle schoonheid met verrassend veel ruimte. Deze auto is een echte beauty, van binnen én van buiten. Welke bekleding past het best bij jouw Mii? Maak de styling compleet en kies voor een verfijnde finishing touch met een luxe lederen stuur en versnellingspook.

EEN SELECTIE VAN EFFICIËNTE MOTOREN

Staat garant voor uitstekend rijgedrag, op iedere weg. De SEAT Mii Ecomotive motoruitvoeringen kennen een CO2-uitstoot van 97 g/km, en 83 g/km voor de Ecofuel motoren. Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen gaan betere prestaties op de weg niet ten koste van het milieu. Wil je steady rijden, ook op langere afstanden? Haal je voet van het gas en gebruik Cruise control. De Ecotrainer zet je in als je bewust je rijstijl wilt verbeteren. Dat is fun, veilig én duurzaam.

Mii

SEAT Mii

Een compacte stijlvolle schoonheid met verrassend veel ruimte. Deze auto is een echte beauty, van binnen én van buiten. Welke bekleding past het best bij jouw Mii? Maak de styling compleet en kies voor een verfijnde finishing touch met een luxe lederen stuur en versnellingspook.

De Mii in beeld

Kleuren

JOUW SEAT MII IS LEVERBAAR IN GEWELDIGE KLEUREN

met smaakvolle Colour Packs met stoere velgen en buitenspiegels. Creëer je eigen perfecte mix en kies zelfs een aparte dakkleur in wit of zwart. Beken kleur en show jouw eigen Mii. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom.

Volledig verbonden met alles wat je nodig hebt

De Mii overtreft al je verwachtingen

De Mii wordt optioneel geleverd met een nieuw infotainmentsysteem. Intuïtiever, gebruiksvriendelijker en geweldig hightech. De verschillende state-of-the-art systemen sluiten naadloos aan bij de gebruikersbehoefte. You&Mii Music: prima kwaliteit voor de basis infotainment. You&Mii ColourConnection+ overtreft al je verwachtingen. Kies een menukleur die aansluit bij jouw stemming en geniet van een meeslepende muziekervaring met de surround sound speakers. Voeg daarbij de mogelijkheden van het Smartphone Integration system en DriveMii App en jouw Mii is niet alleen de meest stijlvolle auto op de weg, maar ook nog eens de slimste. Klein maar zeer fijn!

Bekijk nu de laatste SEAT acties

SEAT ACTIES

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.