Stijlvol design

Seat Leon

Sterk en innovatief

De SEAT Leon is de ultieme 5-deurs vol temperament en kracht. Mooi en stijlvol van buiten, sterk en innovatief van binnen. Dit zie je in de dynamiek van de strakke lijnen, dit voel je in de sublieme wegligging en de evenwichtige manier waarop je door de bochten gaat. Behoud altijd controle tijdens het rijden én als je stilstaat: onze state-of-the-art technologie past dan ook perfect bij jouw rijstijl.

Vanaf

€ 26.100,-

Private lease vanaf

€ 425 p/m

Heeft u een keuze kunnen maken?

LEON

SEAT LEON

Op het eerste gezicht oogt de vernieuwde Leon als zijn vertrouwde broertje. Maar niets is minder waar. Naast de scherper vormgegeven bumpers, mistlampen en achterlichten is met name onderhuids een kwaliteitsslag gemaakt op het gebied van design, veiligheid en techniek.

De Leon in beeld

Over de SEAT Leon

Barcelona inspireert, activeert en stimuleert. Onze designers gebruiken de stad in het ontwerp van creaties. Een succesvol ontwerp ontstaat door te proberen. En nog eens te proberen. Door falen te zien als onderdeel van succes en nooit op te geven. Door te luisteren naar gevoel en te werken met hoofd, hart en handen. Tot het magische moment waarop je iets heel bijzonders ontdekt. 

Op het eerste gezicht oogt de vernieuwde Leon als zijn vertrouwde broertje. Maar niets is minder waar. Naast de scherper vormgegeven bumpers, mistlampen en achterlichten is met name onderhuids een kwaliteitsslag gemaakt op het gebied van design, veiligheid en techniek. Met ondermeer een nieuwe middenconsole, LED-sfeerverlichting en het nieuwe 8 inch display is deze vernieuwde Leon klaar voor de toekomst. Comfortabel rijden kun je met extra's als Emergency assist en Traffic jam assist. Zodat je optimaal kunt genieten.

Ruimte voor al je plannen

Leon nieuwsgierig en spontaan?

Dan beslis je graag op het laatste moment wat je wilt gaan doen. Kitesurfen, skaten of mountainbiken; je zegt het maar. De SEAT Leon past zich moeiteloos aan en geeft alle ruimte aan spontane beslissingen. In slechts een paar seconden vouw je een of meerdere stoelen neer.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.