SEAT ARONA

Seat Arona

Na de succesvolle Seat Ateca volgt nu zijn kleine broertje, de Seat Arona. De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

Vanaf

€ 19.800,-

Private lease vanaf

€ 309 p/m

Heeft u een keuze kunnen maken?

ARONA

Eigen identiteit

Nadat de inwoners van Barcelona eerst aan de beurt waren voor een sneak preview kregen ook wij ede kans om de auto te aanschouwen. En dat viel ons niet tegen. Zo wordt de auto standaard geleverd boordevol functionaliteiten en is deze beschikbaar in maar liefst 68 kleurencombinaties.

Deze kleurencombinaties worden mogelijk doordat kopers de mogelijkheid wordt geboden het dak een andere kleur te geven dan de rest van de carrosserie. Dit in combinatie met diverse interieurkleuren maakt dat de auto beschikbaar is in 68 verschillende kleurcombinaties. 

 

De Seat Arona in beeld

LED

Led verlichting

Zowel de verlichting aan de voorzijde van de auto als de remverlichting en achterlichten lichten zijn volledig LED. Het zorgt voor beter zicht aan de voorkant van de auto, terwijl het ter gelijken tijd zorgt voor een lager energieverbruik.

De nieuwste snufjes

Technologie

Net als zijn broertjes en zusjes beschikt de nieuwe Seat Arona over diverse technologische snufjes. Zo beschikt de auto over keyless entry, wat het mogelijk maakt om de auto te openen en te starten zonder dat je de sleutel in je hand hebt; een 8-inch touch screen scherm, wat je direct kunt verbinden met je Apple of Android telefoon; en wordt de mogelijkheid geboden om telefoons draadloos op te laden.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.