SEAT Alhambra

Seat Alhambra

De SEAT Alhambra is waar ruimte, comfort en veiligheid elkaar ontmoeten. Combineer dit met een goed design en je hebt de ultieme MPV. Want mooi en praktisch kan heel goed samengaan. Ideaal voor het moderne gezin: ritjes naar het strand, op zaterdagochtend naar de voetbaltraining en autovakanties waren nog nooit zo comfortabel. Met 7 zitplaatsen biedt de SEAT Alhambra voldoende ruimte, verdeeld over 3 rijen. Bovendien staat veiligheid hoog in het vaandel bij deze gezinsauto: dankzij uiteenlopende technisch geavanceerde opties heb je altijd de controle. Tijdens het rijden, tijdens het parkeren, maar ook als je stilstaat. De prijs/kwaliteit verhouding van een auto van nog nooit zo in balans. De SEAT Alhambra: je kunt én wilt er niet omheen.

Vanaf

€ 48.500,-

Bijtelling

22%

Energielabel

C

Heeft u een keuze kunnen maken?

De Seat Alhambra in beeld

De enorme ruimte
(2.430 liter) van de vernieuwde Seat Alhambra

 

past bij een echte allround alleskunner. Met een gezin zit het leven vol verrassingen. Spontane invallen en onverwachtse ritjes met extra passagiers horen daar zeker bij. Vriendjes een dagje mee naar het strand? Een weekendje weg en stappen ook je (schoon-) ouders in? Heb je een sportwedstrijd en moet alle uitrusting mee? Deze auto zegt overal ja tegen. En denkt bovendien mee over het optimaal benutten van het interieur. Met zeven plat neerklapbare stoelen heb je een enorme laadruimte. Handige opbergvakken en compartimenten houden de boel netjes en overzichtelijk. Groots genieten, zonder grote rotzooi.

Via SEAT.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op SEAT.nl ontvangt u een Volkswagen code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Krachtig

Sportieve gezinsauto

Je hebt gezinsauto's en je hebt de vernieuwde SEAT Alhambra. Een gezinsauto met sportieve prestaties én multimedia plezier. Het interieur heeft een verrassende make-over ondergaan en voor extra power zorgt de krachtige TSI-motor. Voeg dat samen met een flinke dosis veiligheid en infotainment en je snapt waarom de vernieuwde SEAT Alhambra een onvergetelijke indruk maakt. 

Proefrit aanvragen