Audi Q7

Audi Q7

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Hij oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

 

Vanaf

€ 89.160,-

Bijtelling

22%

Energielabel

D

Zullen we samen een stukje rijden?

De Audi Q7 straalt gezag uit. Hij heeft onmiskenbaar een Audi-gezicht, met de fraaie Singleframe-grille en pijlvormige dagrijverlichting. Andere kenmerken van de Q7 zijn de stoere, brede spatbordranden en de achterklep die ter hoogte van de achterlichten in de flanken doorloopt. Door zijn lengte van ruim vijf meter en een breedte van dik twee meter is het een forse auto, die dankzij een strak en uitgekiend lijnenspel zijn afmetingen echter op bescheiden wijze met zich meedraagt. Ook het slimme materiaalgebruik past in dit concept. In de carrosserie is veel aluminium toegepast, waardoor deze innovatieve materiaalmix alleen al 71 kilo scheelt.

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

Elegant, strak en luxueus

De Audi Q7 heeft een heel ruim interieur, waarvan niet alleen de lengte, maar ook de breedte opvalt. Het minimalistische design is strak en de aankleding luxueus. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf de exacte aankleding. Er is niet alleen keuze uit verschillende stoeltypes, maar ook uit lederen stoelbekledingen, materialen voor andere interieurdelen (bijvoorbeeld een alcantara dakhemel en leder op het dashboard) en bijzondere afwerkingsdetails (zoals veiligheidsgordels in een kleur naar keuze). De interieurpanelen op dashboard, portieren en tunnelconsole zijn er in diverse combinaties van hout, aluminium, pianolak en koolstofvezel. In onderstaande afbeelding is het effect van de optionele ambienteverlichting goed zichtbaar. De kleur van uw voorkeur kunt u zelf instellen.

De Q7 in beeld

Ultieme verwennerij

Van een auto van het kaliber Audi Q7 mag u heel wat verwachten. Hij is ongekend ruim voor zakenpartners en gezin. Hij werkt stressverlagend dankzij de prettige stoelen, het rustgevend rijcomfort en elektronica zoals de adaptive cruise control die in files zelfstandig kan afremmen en optrekken. Hij is in hoge mate te personaliseren. De Total Cost of Ownership is aantrekkelijk. En hij is van absolute topkwaliteit. Elegant, comfortabel, personaliseerbaar, premium. De Audi Q7 is in alle opzichten onderscheidend.

Audi Q7

Deze auto zelf samenstellen?

Via Audi.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Audi.nl ontvangt u een Audi code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen