Audi Q5

Audi Q5

Hij wil overtuigen in plaats van overhalen; hij is efficiënt zonder in te boeten aan rijplezier; hij is sportief en tegelijkertijd praktisch. Deze auto zit vol met zinvolle technologieën en biedt ook traditionele kwaliteiten zoals doordachte details, comfort en power. De Audi Q5 zorgt voor een progressieve vorm van autorijden.

 

Vanaf

€ 69.590,-

Zullen we samen een stukje rijden?

Audi Q5

De Audi Matrix LED-koplampen

De Audi Q5 is een lichtend voorbeeld. Al van veraf maakt hij indruk met de optionele Audi Matrix LED-koplampen. De LED-dagrijverlichting en dynamische richtingaanwijzers vallen goed op. Een camera registreert – binnen de technische beperkingen – vooruitrijdend en tegemoetkomend verkeer. Op basis van die informatie passen de koplampen zich razendsnel aan. Zij maken vooruitgang letterlijk zichtbaar.

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

Interieur

Het draait allemaal om u

Het interieur van de Audi Q5 biedt royaal plaats aan vijf personen. De horizontaal georiënteerde lijnvoering benadrukt de impressie van ruimte en comfort. Veel details zijn aan de eigen smaak aan te passen, van de hoogwaardige materialen zoals het optionele leder fijnnappa tot aan de expressieve kleuren en de verlichting. In het donker zorgt het optionele ambientelichtpakket voor fraaie accenten met dertig verschillende, individueel te selecteren kleuren. Zelfs de decoratielijsten op het dashboard zijn dan verlicht.

In een oogopslag

Met de optionele Audi virtual cockpit is voorsprong letterlijk zichtbaar. Het volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch display. Dit toont alle voor de bestuurder relevante informatie, van de snelheid via navigatiekaarten tot aan communicatiemeldingen. Daarbij kiest u zelf welke informatie u ziet en in welke vorm. Het grote, slanke 8,3-inch kleurendisplay van de optionele MMI navigatie plus geeft overzichtelijke en eenvoudig te doorgronden menu's weer.

De Q5 in beeld

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen