Audi Q2

Audi Q2

De nieuwe Audi Q2 debuteert op het podium – een stadstype met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die 116 tot 190 pk leveren en optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren. De uitrusting laat niets te wensen over. Sommige features waren tot nu toe alleen in veel duurdere auto’s te vinden. En de connectiviteit? Helemaal volgens het boekje met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainment- en soundsystemen.

Vanaf

€ 33.920,-

Private lease vanaf

€ 425 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Robuuste looks

Robuuste looks

Al bij de eerste kennismaking laat de Audi Q2 zijn spierballen rollen. Met zijn brede schouders en hoekige trekjes komt hij energiek en zelfverzekerd over. Het lage dak en de hoge raamlijn doen aan een coupé denken; deze lifestyle-sporter oogt indrukwekkend. Bijzonder markant: de wigvormige koplampen, de hoog gepositioneerde Singleframe-grille en de royale luchtinlaten. De lange dakspoiler en een diffusor met de uitstraling van een bodembeschermer benadrukken het sportieve beeld aan de achterzijde.

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

Praktisch: het interieur

In het interieur van de Audi Q2 keren de hoekige en strakke lijnen van de buitenkant terug. Er is plek voor vijf inzittenden. De vier portieren gaan ver open, voor een comfortabele instap. Eenmaal binnenin valt het goede overzicht op. Toch is de zitpositie van bestuurder en voorpassagier sportief te noemen, wat passend is bij de verwachtingen die aan de buitenkant zijn gewekt.

De Q2 in beeld

Q2

Deze audi zelf samenstellen?

Via Audi.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Audi.nl ontvangt u een Audi code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

 

Maak een proefrit

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services,handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.