Audi A8

Audi A8

De kunst om een voorsprong te nemen. Samengebracht en geconcentreerd in een buitengewone auto. De Audi A8. Imponerend en sportief. Een duidelijk principe volgend: in de beperking toont zich de meester. Geen lijn zonder functie. Karakteristieke oppervlakken. Exclusieve materialen. Een topklasse afwerking. Hiervoor geldt met recht: briljant tot in elk detail.

Vanaf

€ 111.270,-

Zullen we samen een stukje rijden?

Audi A8

Opladen met inductie

Thuis de auto neerzetten en die dan automatisch van nieuwe energie voorzien. Dat kan met de oplaadplaat die draadloos kilowatts toevoegt aan uw A8. Geen gedoe met stekkers en kabels. Gemak dient de mens. En altijd een volle accu.

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

De A8 in beeld

Ultiem comfort

Kortere stukken of langere ritten: in de Audi A8 weet u zeker dat u ontspannen arriveert. Daarbij is de A8 ook ideaal om met chauffeur te rijden. Passagiers die achterin plaatsnemen, genieten van veel zitcomfort en van veel ruimte. De actieve ondersteltechnologie tilt het comfort naar een nog hoger niveau. Mooie verlichting, comfortverhogende functies en omvangrijk entertainment passen in deze ambiance. 

Onderweg kunt u vrijwel nergens zo goed ontspannen als in de relax-comfortstoel rechts achterin de Audi A8. Deze zetel met massagefunctie en voetsteun is uitgebreid instelbaar en in een aangename rustpositie te zetten. De rechter voorstoel schuift elektrisch extra ver naar voren, waarbij de rugleuning voor nog meer beenruimte naar voren beweegt. Tel daarbij de voetmassage en de Audi tablets (Rear Seat Entertainment) bij op en het lijkt bijna of u in de Audi A8 op retraite kunt.

AUDI A8

Schone interieurlucht

Met het Air Quality-pakket verspreidt u met een druk op de knop een subtiele geur door het interieur. Er zijn twee varianten, die beide speciaal voor de A8 zijn samengesteld. De geursterkte is in drie standen regelbaar via de MMI touch response. De luchtaanvoer van buitenaf is gefilterd en bovendien wordt de luchtkwaliteit door ionisatie extra verbeterd.

Vakmanschap

Vakmanschap op maat

Alles precies zo aankleden zodat het aan uw eigen smaak voldoet, is de ware beleving van luxe. Dan komt het label Audi exclusive om de hoek kijken, dat ongekende mogelijkheden biedt om de Audi A8 te personaliseren. Audi exclusive levert puur maatwerk dat aan de allerhoogste standaards voldoet. Wat dacht u van met aardbeibladeren gelooid leder? Bijzondere houtpanelen? Uw wensen zijn bepalend. Van de hemelbekleding tot aan de voetmatten, van de decoratielijsten via de instaplijsten tot en met een koelvak achterin: de Audi A8 wordt precies zoals u hem in gedachten heeft.

Trefzekere bediening met gevoel

 

eel functies worden bediend via touchdisplays die haptische feedback geven. Daardoor konden veel knoppen en schakelaars vervallen. 

De nieuwste generatie infotainmentsystemen zijn daardoor nog gebruiksvriendelijker te benutten. Bovendien oogt alles elegant en modern.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen