Audi A5 Sportback

Emotie en gebruiksgemak: de Audi A5 Sportback.

De Audi A5 Sportback oogt atletisch, is elegant en ook nog eens praktisch. Anders gezegd: sportieve avant-garde gaat hier feilloos samen met de ruimte van een sedan. Moderne technologieën en innovatieve assistentiesystemen garanderen daarbij het belangrijkste: rijplezier voor u.
 

Vanaf

€ 43.675,-

Zullen we samen een stukje rijden?

A5 Sportback

Comfortabel ruimtewonder

In de grote kofferbak van de A5 Sportback is plek voor 480 liter aan bagage. Voor nog meer ruimte is de achterbank in drie delen neerklapbaar. Dankzij de standaard elektrisch bedienbare achterklep is in- en uitladen extra gemakkelijk. Tegen meerprijs werkt dit ook met een voetzwaai onder de bumper.

 

Elegant en sportief

De karakteristieke, golvende lijn over de flank is een beeldbepalend ontwerpkenmerk. Deze driedimensionale schouderlijn is belangrijk voor de elegante uitstraling van de A5 Sportback. De carrosserie speelt hiermee als het ware met licht en schaduw. De stevig aangezette spatborden benadrukken het quattro-dna. Aan de achterkant vallen de scherp getekende horizontale lijnen en de grote achterklep op. De Audi A5 Sportback heeft een eigen karakter.

 

Compromisloos premium

Van de ergonomisch gevormde sportstoelen via het aan de onderkant afgevlakte optionele S line sportstuurwiel tot aan de mogelijkheid om het interieur helemaal volgens eigen wensen aan te kleden – elk detail telt en dat is precies waarom een Audi maatwerk is dat u altijd blijft waarderen.

 

 

Hoogwaardige uitrustingsopties

Het exclusieve comfort is voelbaar op de voor- en achterstoelen: hoogwaardige materialen en eersteklas vakmanschap. Bijvoorbeeld met de Audi-designkeuze en de sportstoelen aan de voor- en achterzijde in fijnleer fijn leer in fraai Arrasrood.

 

 

De A5 Sportback in beeld

A5 Sportback

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

 

 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen
Maas Autogroep is Audi Excellent dealer