Audi A5

De evolutie van een designicoon: de Audi A5 Coupé.

Bewonder de evolutie van een designicoon. De Audi A5 Coupé biedt de optimale mix van sportiviteit en een fraai design. De scherp getekende voorzijde met de optionele Audi Matrix LED-koplampen, het vloeiend verlopende zijprofiel en het dunne derde remlicht: alles oogt state of the art.

Vanaf

€ 44.075

Zullen we samen een stukje rijden?

Audi A5

Elegante en sportieve lijnen

Een ontwerp dat staat. Bijna tijdloos. Elegant en toch ook sportief. De eerste generatie zette de toon, het actuele model maakt het design toekomstbestendig. Kenmerkend zijn de achterste raamstijlen, de golvende lijn over de flanken en de krachtig aangezette spatborden. In de Audi A5 Coupé mag u gezien worden.

 

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

Compromisloos premium

Van de ergonomisch gevormde sportstoelen via het optionele, aan de onderkant afgevlakte S line driespaaks lederen sportstuurwiel tot aan de mogelijkheid om vrijwel al uw interieurwensen te vervullen: hier draait het om elk detail, groot of klein.

 

 

Kijk de toekomst recht in de ogen

Zorg voor overzicht. Navigatie, infotainment en Audi connect-diensten – de optionele Audi virtual cockpit toont haarscherp veel voor de bestuurder relevante informatie. Er is keuze uit twee instellingen, met grote of kleine klokken. Switchen gaat eenvoudig met een knop op het stuur. Met de optionele Audi smartphone interface koppelt u uw smartphone met de auto. 

 

 

Eigen accenten

De symbiose van elegantie en sportiviteit wordt doorgetrokken in de uitrustingslines van de A5 Coupé. Benadruk esthetische details of versterk de atletische uitstraling van uw auto. De keuze is aan u.

 

 

De A5 in beeld

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen