Audi A4

De Audi A4 Limousine is beter in vorm dan ooit.

De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn innovatieve technologie en onderscheidende karakter. Als S line competition krijgt hij een sportievere uitstraling. Daarvoor zorgen de speciale bumpers en lichtmetalen velgen. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. Diverse rijhulpsystemen dragen bij aan de veiligheid en het comfort.

 

Vanaf

€ 42.925,-

Private lease vanaf

€ 549 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Audi A4

Voel de voorsprong

Via Audi.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Audi.nl ontvangt u een Audi code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

Sportieve lijnen en dynamische elegantie

Met een lengte van 4,73 meter en een wielbasis van 2,82 staat de Audi A4 Limousine stevig op de weg. Strakke horizontale lijnen aan de voor- en achterkant benadrukken de breedte van deze auto. Het vloeiend ontwerp met herkenbare lijnen is vlot en elegant. Details zoals de grote wielen (optioneel tot 19 inch) en de brede, lage Singleframe-grille benadrukken subtiel het sportieve karakter. De optionele led- of matrix-led-koplampen met dynamische knipperlichten zijn een opvallend accent in het totaalontwerp.

 

Eersteklas rijcomfort

Zowel liefhebbers van sportiviteit als van comfort komen aan hun trekken. De basis voor de dynamische rijeigenschappen en het eersteklas rijcomfort zijn de lichtgewicht achterwielophangingen met vijf draagarmen per wiel alsmede de verbruiksverlagende elektromechanische stuurbekrachtiging. Optioneel is uw A4 Limousine te voorzien van dynamische besturing, waarvan de directheid varieert op basis van de rijsnelheid en stuurhoek, voor een serene rijervaring met sportieve ondertoon.

 

 

Vooruitstrevende verlichting

Zien en gezien worden is meer dan uitstekend voor elkaar met de optionele led- en matrix-led-koplampen. Deze autoverlichting inclusief dynamische knipperlichten is een visueel handelsmerk van Audi. Daarbij horen led-achterlichten met eveneens dynamische knipperlichten.

 

 

De A4 in beeld

A4 Limousine

Informatie en connectiviteit

Aan de top van de infotainmentsystemen voor de Audi A4 Limousine staat MMI navigatie ‘plus’ met MMI touch. Dit bedieningssysteem kent veel toepassingen, werkt logisch en is daardoor gebruiksvriendelijk. De navigatie is zeer geavanceerd, waarbij met de Audi virtual cockpit de kaart schermbreed in het instrumentarium is te tonen. De Audi virtual cockpit is een high-res lcd-scherm van 12,3 inch. De weergave is ongekend scherp en gedetailleerd.

 

 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen