Audi A4

Ruim, sportief en mooi: de Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant maakt indruk met zijn innovatieve technologie en fraaie uiterlijk. Bovendien blinkt hij uit in dynamiek. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. De Audi A4 Avant is de interessante en bereikbare keuze voor iedereen die een strak ontwerp waardeert dat qua aankleding, technologie en eigenschappen tot in detail is te configureren.

Vanaf

€ 45.220,-

Zullen we samen een stukje rijden?

Audi A4

Gebruiksgemak en topkwaliteit

Het interieurconcept van de Audi A4 Avant is heel doordacht. Van de royale ruimte voor alle inzittenden tot aan de indrukwekkende bagageruimte. Met neergeklapte achterbankleuning kan er maar liefst 1.510 liter aan spullen mee. Optioneel is er de achterklepontgrendeling met virtual pedal. Een voetbeweging is voldoende. Snel en eenvoudig inladen zonder sleutel zoeken. Dankzij de uitmuntende interieurafwerking en hightech kenmerken geniet u in de Audi A4 Avant van een indrukwekkende ambiance.

Aangenaam interieurklimaat

Het tweedelige glazen panoramadak is een optie die het interieur een stuk lichter maakt en die kan bijdragen aan een prettig interieurklimaat. Een elektrisch bedienbare zonwering helpt om een te felle zon buiten te houden. Als u met geopend dak rijdt, vermindert de geïntegreerde windgeleider op hogere snelheid tocht en windgeruis.

Eersteklas rijcomfort

Zowel liefhebbers van sportiviteit als van comfort komen aan hun trekken. De basis voor de dynamische rijeigenschappen en het eersteklas rijcomfort zijn de lichtgewicht achterwielophangingen met vijf draagarmen per wiel alsmede de verbruiksverlagende elektromechanische stuurbekrachtiging. Optioneel is uw A4 Avant te voorzien van dynamische besturing, waarvan de directheid varieert op basis van de rijsnelheid en stuurhoek, voor een serene rijervaring met sportieve ondertoon.

 

 

Vooruitstrevende verlichting

Zien en gezien worden is meer dan uitstekend voor elkaar met de optionele led- en matrix-led-koplampen. Deze autoverlichting inclusief dynamische knipperlichten is een visueel handelsmerk van Audi. Daarbij horen led-achterlichten met eveneens dynamische knipperlichten.

 

 

De A4 in beeld

A4 Limousine

Informatie en connectiviteit

Aan de top van de infotainmentsystemen voor de Audi A4 Limousine staat MMI navigatie ‘plus’ met MMI touch. Dit bedieningssysteem kent veel toepassingen, werkt logisch en is daardoor gebruiksvriendelijk. De navigatie is zeer geavanceerd, waarbij met de Audi virtual cockpit de kaart schermbreed in het instrumentarium is te tonen. De Audi virtual cockpit is een high-res lcd-scherm van 12,3 inch. De weergave is ongekend scherp en gedetailleerd.

 

 

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen
Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!