Audi A3

Terughoudend en charmant. De Audi A3 Limousine.

De Audi A3 Limousine biedt het karakter van een coupé en een elegant vierdeurs design. De lage, vloeiend verlopende daklijn oogt dynamisch. De gespierde, strakke lijnen geven hem bovendien een zelfverzekerde uitstraling. De welvingen in de spatborden en de visuele nadruk op de wielkastranden leiden de blik naar de velgen, wat goed past bij het sportieve karakter. De innovatieve technologieën in de Audi A3 Limousine dragen bij aan een comfortabele rijbeleving. Een hoogtepunt in het interieur is de optionele, volledig digitale Audi virtual cockpit.

 

Vanaf

€ 33.800,-

Private lease vanaf

€ 445 p/m

Zullen we samen een stukje rijden?

Audi A3

Een uitstraling naar wens

Er zijn veel uitvoeringen, pakketten en losse opties om uit te kiezen. Geef uw Audi A3 Limousine een sportieve touch of breng het design nog sterker naar voren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met elke uitvoering is A3 Limousine rijden een bijzondere beleving. Met de A3 sport onderstreept u met diverse details het temperament van uw Audi A3 Limousine. Met de A3 design voegt u markante accenten toe, waarmee u de auto persoonlijker maakt.

Maas Autogroep is Audi Excellent dealer!

De A3 in beeld

Vooruitstrevende verlichting

Maak de nacht net zo licht als overdag. De optionele Audi Matrix led-koplampen schijnen met een helder wit en homogeen licht op de weg. Tegemoetkomend verkeer en voorliggers worden binnen de technische mogelijkheden opgemerkt en niet direct beschenen, terwijl de gebieden ertussenin en ernaast volledig verlicht blijven. Deze uiterst adaptieve lichtverdeling verbetert niet alleen het zicht op de weg, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het rijcomfort. De dynamische knipperlichten benadrukken nog eens extra dat het om vooruitstrevende verlichting gaat – ook aan de achterzijde.

Een sportieve balans

Het onderstel van de Audi A3 Limousine overtuigt door de sportiviteit. Het optionele sportonderstel is 15 millimeter verlaagd en het S line sportonderstel is 25 mm lager. De elektromechanische stuurbekrachtiging werkt fijngevoelig en efficiënt. Alle motoren overtuigen met hun vlotte karakter en hoge efficiëntie.

Comfortabel en innovatief

Het hoogtepunt in het interieur van de Audi A3 Limousine is de Audi virtual cockpit. De diverse uitvoeringen laten de keuze aan u hoe uw auto wordt aangekleed. Zo is er bijvoorbeeld het S line sportpakket, voor een dynamische uitstraling.

A3

Bedieningsconcept en infotainment

Om alle relevante informatie tijdens het rijden in beeld te hebben, is de A3 Sportback er optioneel met de volledig digitale Audi virtual cockpit. Dit instrumentenpaneel met hi-res 12,3-inch scherm kan op overzichtelijke wijze allerhande informatie tonen. Daar bovenop zijn er nog andere slimme technologieën om uit te kiezen, bijvoorbeeld MMI navigatie plus met MMI touch en spraakbediening. Een gebruiksvriendelijk systeem dat tot de top in zijn soort behoort.

Laten we een stukje rijden

Proefrit

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier.

Proefrit aanvragen

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services,handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.