Uw auto verkopen

Het verkopen van uw auto is soms veel gedoe en neemt kostbare tijd in beslag. Wij nemen dit graag voor u uit handen. U lees het goed wij kopen úw auto, ook wanneer u geen andere auto bij ons daarvoor terugkoopt. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen, vergeet geen foto's van uw auto toe te voegen. Daarna ontvangt u vrijblijvend een taxatievoorstel van ons. Bent u tevreden met het voorstel of heeft u vragen? Dan nemen wij contact met u op om dit door te spreken. Hebben wij een deal? Dan regelen wij de rest!

Uithoorn vw en audi20210722_0094

Hoe werkt het?

 • Icon form 1-1

  Stap 1

  Vul het formulier in

 • Icon mail 1-3

  Stap 2

  Ontvang een vrijblijvend voorstel

 • Icon verkopen 1-3

  Stap 3

  De overdracht

Vraag vrijblijvend een taxatievoorstel aan.

Kies bestand(en)
Uw voertuig

Via bovenstaand formulier kunt u eenvoudig binnen enkele stappen een vrijblijvende taxatie aanvragen. Hierbij vragen we ook om foto's van uw voertuig om een zo passend mogelijk voorstel te kunnen doen. Benoem voor een compleet beeld ook de eventuele technische gebreken en schades en of de complete onderhoudshistorie bekend is.

De taxatie

Binnen enkele dagen ontvangt u een vrijblijvend voorstel gebaseerd op de door u ingevulde gegevens van de auto. 

Verkopen

Bent u akkoord met het voorstel? Dan gaan we over tot de verkoop: Wij verzorgen de vrijwaring en betaling. Binnen enkele werkdagen ontvangt u het afgesproken bedrag op uw rekening.

De overdracht

Zoals afgesproken regelen wij alles m.b.t. de verkoop en administratieve verwerking hiervan. Wij vragen u hiervoor aan onderstaande punten te denken.

 • Een compleet kentekenbewijs.
 • Wij ontvangen uw voertuig graag schoon. Zo kunnen wij controleren of het voertuig in dezelfde staat verkeert zoals omschreven is tijdens de aanmelding.
 • Overhandiging van alle sleutels.
 • Voor de overschrijving is een geldig legitimatiebewijs noodzakelijk.