Afgelopen week vertrokken onze verkoopadviseurs van SEAT richting Tarragona, Spanje, om de training van de nieuwe SEAT Tarraco te volgen. Twee dagen werden ingepland om onze verkoopadviseurs zo goed mogelijk te trainen op het gebied van kennis. Hierbij hebben we uiteraard wat mooie foto’s geschoten van de nieuwe Tarraco.

 

“In de buitengewoon ruime Tarraco komen typische SEAT-eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnene vijf of zeven inzittende daarvan genieten in en licht en ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede eenvoudig is neer te klappen.”

 

Naar verwachting zal de Tarraco in februari 2019 te zien zijn in onze showroom in Nieuwkoop. De specificaties en prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste álle nieuwtjes ontvangen over de SEAT Tarraco? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de Tarraco.