Snel schakelen: DSG-automaat tijdelijk extra aantrekkelijk op SEAT Ateca en Tarraco uit voorraad

  • Tarraco tijdelijk met gratis DSG-automaat
  • DSG-automaat op Ateca tijdelijk met 50% korting
  • Snel rijden én snel schakelen met een Ateca of Tarraco uit voorraad

Voor zakelijke en particuliere klanten die snel willen schakelen is een Ateca of Tarraco met de DSG-automaat momenteel extra aantrekkelijk. SEAT levert de automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling tijdelijk zonder meerprijs op voorraadmodellen van de Tarraco SUV. Voor Ateca-modellen uit voorraad is de innovatieve automaat tijdelijk 50% voordeliger. Zo gaat groot(s) SUV-comfort samen met een voordeel tot zelfs € 3.600.

Groot(s) SUV-voordeel

Voor de Tarraco levert SEAT de automatische DSG-transmissie tijdelijk geheel gratis, en dat betekent een voordeel van liefst € 3.600. Het gaat hierbij om voorraadmodellen en daarbij is er keuze uit diverse uitvoeringen: van Style via Xcellence tot en met de sportieve FR. De DSG automaat maakt deze modellen nog comfortabeler en dat komt bovenop de traditionele pluspunten van de Tarraco, zoals een enorm ruimteaanbod (maar liefst 1.920 liter bagageruimte met neergeklapte achterbank) en een hightech standaarduitrusting waarbij onder meer Virtual Cockpit (digitaal instrumentenpaneel) en Full LED-verlichting zijn inbegrepen. 

Ateca: automatisch € 1.750 voordeel

Ook de vernieuwde Ateca rijdt nog comfortabeler én relaxter met de automatische DSG-transmissie. Dat neemt niet weg dat de DSG ook kan bijdragen aan een sportief rijgevoel: met paddles achter het stuur is deze versnellingsbak ook handmatig te schakelen. Voor Ateca-modellen uit voorraad biedt SEAT de DSG-transmissie tijdelijk 50% scherper geprijsd aan. Dat betekent een klantvoordeel van € 1.750. Ook op andere punten weet de Ateca luxe en comfort nadrukkelijk te combineren. Standaard op elk model zijn onder meer Full LED-verlichting, het MediaSystem met 8,25 inch touchscreen en 100% connectiviteit dankzij Apple CarPlay en SEAT CONNECT.

DSG uitgelegd

De automatische versnellingsbakken in SEAT-modellen zijn alle van het type Direct Shift Gear, oftewel DSG. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-transmissie niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt dit type transmissie sneller én soepeler dan een conventionele automaat. Je rijdt zo altijd ‘ononderbroken’ en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

De SEAT Tarraco en Ateca worden standaard geleverd met vier jaar garantie en ze delen nóg een voordeel: de modellen met automaat kunnen snel voor de deur staan. Oftewel: snel schakelen = snel rijden.

Onze voorraad

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.