Exclusieve SKODA ENYAQ kennismaking

Op zondag 22 november, nog ruim voor de officiële showroomintroductie, staat de nieuwe ŠKODA ENYAQ in onze showroom in Nieuwkoop. Een unieke gelegenheid om alvast uitgebreid kennis te maken met de volledige elektrische ŠKODA. 

We werken in privésessies van 30 minuten waarin u uitgebreid en in alle veiligheid kennis kunt maken met de ŠKODA ENYAQ. Uiteraard zijn onze verkoopadviseurs en productexperts aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Helaas, we zitten vol.

COVID-19 maatregelen

Het zal u niet verbazen dat wij de nodige maatregelen moeten treffen om de kennismaking met de ŠKODA ENYAQ te kunnen faciliteren. Hierin zijn wij ook deels afhankelijk van uw medewerking. 

  • Via bovenstaand formulier kunt u zich opgegeven voor een tijdslot. Wij vragen u deze in acht te nemen en niet meer dan 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, maar ook om de eindtijd van uw gekozen tijdslot in acht te nemen. Op deze wijze kan ook de volgende sessie geheel volgens de richtlijnen plaats vinden.  Onze verkoopadviseurs nemen uiterlijk twee dagen na de kennismaking telefonisch contact met u op, eventuele openstaande vragen kunt u dan altijd voorleggen.
  • Bij uw aanmelding kunt u aangegeven of u een introducee mee neemt. Vanwege de maximale aantal bezoekers vragen wij u vriendelijk om met niet meer personen te komen dan u bij de aanmelding heeft aangegeven.
  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen u vriendelijk om gebruik te maken van een mondkapje tijdens het bezoek. Indien u niet in het bezit bent van een mondkapje, kunt u gebruik maken van de door ons beschikbaar gestelde mondkapjes.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de 1,5 meter afstand regel in acht te nemen tijdens het bezoek.
  • De auto zal voor elke sessie gereinigd worden zodat u veilig kunt plaats nemen in de auto.

De SKODA ENYAQ

Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Ook is de bagageruimte opmerkelijk ruim: 585 liter. Naast de enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 510* km komen er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slechts 6,2 seconden.