SEAT Navigatie update

Is jouw SEAT toe aan een navigatie update en weet je zo snel niet hoe het moet? Lees alles over de SEAT navigatie update nu. Ook in 2019 helpen wij u graag opweg naar veel rijplezier en met alle routes up-to-date te houden via de SEAT navigatie.

Benieuwd naar nog meer Maas Autogroep nieuws?

Navigatie update

Het wegennet is constant in verandering, niet alleen hier in Nederland, maar ook in het buitenland zitten ze niet stil. Als jij deze vakantie ook hebt ervaren dat jouw navigatiesysteem even in de war was, dan is dat erg vervelend. Gelukkig kun je je systeem (laten) updaten met de laatst beschikbare wegenkaarten.

Updates

SEAT kent verschillende navigatiesystemen, systemen die alleen offline te updaten zijn (via aanschaf van een SD kaart, CD of DVD) en systemen die je online (tegen betaling) kunt updaten, waaronder het SEAT Portable System van de Mii.

 

Mapcare

Is je SEAT uitgerust met MapCare, dan kun je de eerste 3 jaar het navigatiesysteem zelf online (kostenloos) updaten. Mapcare is alleen bij de Arona, Ateca, Ibiza (v.a. 2017) en Leon modellen van toepassing, indien het een door SEAT Nederland geïmporteerde auto betreft en de auto de volgende meeruitvoeringscodes heeft: 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6. Zie tips, hoe je kunt zien of je SEAT dit heeft, of neem contact op met je dealer. Deze kan altijd aan de hand van het chassisnummer controleren of jouw SEAT voorzien is van MapCare.

 

Webshop

Na 3 jaar is het zelf updaten niet meer mogelijk en zal er een nieuwe SD kaart aangeschaft moeten worden. Kijk daarvoor in de webshop. Tip: Maak altijd een backup van de SD kaart voordat je de nieuwe kaartdata er op zet, mocht MapCare verlopen zijn, kun je de oude kaartdata weer terugzetten zodat het systeem blijft werken. 

Werkplaatsafspraak

Wil het niet lukken of geeft u het werk liever uit handen?

Maak dan nu een afspraak bij ons en wij regelen alles voor u!