SEAT Leon plug-in hybride nu ook als extra complete Business Intense

  • De sportiviteit van FR met de luxe uitrusting van Business Intense; nu ook voor de Leon plug-in hybride
  • Leverbaar vanaf € 37.750*, met een klantvoordeel van € 2.295
  • Efficiënte plug-in hybridetechnologie: 150 kW/204 pk en een elektrische actieradius van 64 km**

De SEAT Leon PHEV met de efficiënte plug-in hybrideaandrijving is er nu ook in Business Intense-uitvoering. Voor een meerprijs van slechts € 500 wordt de standaarduitrusting uitgebreid met vele hightech features. In combinatie met de lage CO2-uitstoot is deze nieuwe uitvoering bovendien extra aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. De nieuwe Leon FR PHEV Business Intense is er als 5-deurs hatchback en als extra ruime Sportstourer. De prijzen beginnen bij € 37.750*.

De Leon en Leon Sportstourer FR PHEV Business Intense delen hun aandrijflijn met de al langer beschikbare Leon PHEV-modellen, die vertrouwen op de 1.4 TSI e-Hybrid-unit. Daarbij werkt een 1.4 TSI benzinemotor samen met een in de DSG-transmissie geïntegreerde elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 150 kW/204 pk. Dat resulteert in sportieve prestaties en lage verbruikscijfers. Daarbij kan een Leon PHEV tot 64 kilometer** volledig elektrisch aangedreven en dus lokaal emissievrij rijden. De lage CO2-uitstoot van 25 g/km (WLTP) heeft ervoor gezorgd dat de prijzen van de Leon PHEV Business Intense prettig laag zijn gebleven, waardoor deze uitvoering met het oog op de lage fiscale bijtelling extra aantrekkelijk is voor de zakelijke rijder.

Direct compleet: Leon FR PHEV

De Leon PHEV heeft altijd de sportieve FR-uitvoering als basis, met standaard onder meer sportieve accenten als 17 inch lichtmetalen velgen, strak gestylde bumpers, LED-achterlichten over de gehele breedte en sportstoelen. Ook op het gebied van connectiviteit is alles aanwezig, zoals een radio-, navigatie- en mediasysteem met 10 inch kleuren-touchscreen, draadloze Apple Carplay smartphone-integratie en SEAT CONNECT online infotainment. En dan zijn er nog luxe-items als automatische airconditioning met 3 klimaatzones, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, Coming & Leaving Home verlichting en parkeersensoren achter. De prijzen van de Leon FR PHEV zijn recent verder aangescherpt, waarmee hij nu al leverbaar is vanaf € 37.250* (Sportstourer vanaf € 38.450*).

FR Business Intense: kleine meerprijs, grote stap in uitrusting

Voor een meerprijs van slechts € 500 bieden de nieuwe Business Intense-uitvoeringen nu vele extra’s. Omdat dit voordeel direct is verwerkt in de fiscale prijs, genieten zakelijke rijders van een gunstige bijtelling. Highlights zijn Full LED-verlichting, grootlichtassistent, dynamische richtingaanwijzers achter, welkomstverlichting ‘Hola’ en slimme sfeerverlichting in het interieur (die ook waarschuwt bij gevaar). Voor nog ‘relaxter rijden’ zijn ook parkeersensoren vóór, automatische parkeerhulp en verkeersbordherkenning inbegrepen. En dan zijn er nog extra veiligheidsvoorzieningen als Predictive Adaptive Cruise Control (automatische afstands- en snelheidsregeling), Side Assist (dodehoeksensor) met uitparkeerassistent en uitstapwaarschuwing (akoestische en visuele signalen bij het openen van de deuren wanneer verkeer van achteren nadert).

De nieuwe SEAT Leon FR PHEV Business Intense is er vanaf € 37.750*, de prijs van de Sportstourer begint bij € 38.950*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.