Maatregelen omtrent Coronavirus

Showroom

Vanaf woensdag 3 maart zijn onze fysieke showrooms weer geopend op afspraak. Dat betekent dat wanneer je van te voren met ons een afspraak maakt, je gewoon welkom bent in onze showrooms om met onze verkoopadviseurs aan tafel jouw wensen te bespreken én diverse auto's te proberen.

Daarnaast blijven wij natuurlijk online en telefonisch bereikbaar. Ook kun je nog steeds heel gemakkelijk videobellen met onze verkoopadviseurs. 

Werkplaats

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. Wel hebben wij extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers.  Onze schadeafdeling en verhuurafdeling zijn ook gewoon geopend.

Een afspraak maken? Dat kan ook nog gewoon! Dit doe je heel gemakkelijk online.

Onze online verkoopadviseurs staan voor je klaar

Chatten, Whatsappen en Videobellen

Je kunt chatten met onze medewerkers of Whatsappen. Klik hiervoor op het Whatsapp logo welke je kunt vinden op detailpagina's bij onze voorraadauto's. Je kunt ook eenvoudig videobellen met een verkoopadviseur. Indien mogelijk kan deze dan gelijk de auto laten zien als hij in de showroom staat.  Hiervoor vult u het formulier in achter de groene knop van uw gewenste auto.

Online kopen

NIEUW! He-le-maal overtuigd van jouw keuze? Koop dan direct online jouw droomauto! Vul het formulier in achter de blauwe knop van het gewenste voertuig, wij nemen vervolgens contact met je op om alles rond te maken. We komen de auto ook nog eens gratis bij jou thuis afleveren, wel zo makkelijk!

Een werkplaatsafspraak maken?

Via onze werkplaatsplanner maak je gemakkelijk online een afspraak voor onderhoud, reparatie of APK voor jouw auto. 

 

Wij hebben extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij doen ons uiterste best om onze service en dienstverlening in tact te laten en door ook de richtlijnen van het RIVM te volgen dragen wij ons steentje bij om de kans op verdere verspreiding te minimaliseren.  

Onze COVID-19 maatregelen zijn o.a.:
  • Onze werknemers zijn opgedeeld in teams en kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis;
  • Overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats;
  • Onze monteurs zijn verplicht om vóór en ná iedere klus de handen grondig te wassen en dragen zoveel mogelijk wegwerphandschoenen. Dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen;
  • Ook overige medewerkers als verkoopadviseurs en receptionistes zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren;
  • Wij schudden geen handen meer en houden 1,5 meter afstand;
  • Wij vragen u zoveel mogelijk contactloos te betalen;
  • Het spreekt voor zich dat onze medewerkers risicogebieden vermijden;

Uiteraard blijven onze medewerkers bij ziekteverschijnselen thuis. Merk je zelf klachten en heb je een afspraak bij ons? Plan gerust een nieuwe afspraak in.

Gebruik van mondkapjes

Op advies van het RIVM zijn mondkapjes verplicht op onze vestigingen. Indien je zelf niet in het bezit bent van een mondkapje kun je gebruik maken van een van de wegwerp mondkapjes die wij bij de entree van al onze vestigingen beschikbaar stellen.

Vragen?

Mocht je hierover vragen hebben, kun je ons bereiken via 088-0207200 of d.m.v. onderstaand contactformulier.

Door bovenstaande maatregelen kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan je van ons gewend bent. Wij vragen ook jouw medewerking hierin. Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden je hiervan op de hoogte, maar verwijzen je voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM en de website van de Rijksoverheid.

Vestiging
Contactvoorkeur

Veelgestelde vragen

Werkplaats

Jazeker. Gemaakte werkplaatsafspraken kunnen gewoon door gaan.

Jazeker. Wij hebben op al onze vestigingen een Corona-proof wachtruimte gecreëerd. 

Jazeker! Nieuwe afspraken kunnen nog steeds ingepland worden. Dit kan heel gemakkelijk online.

Jazeker! Ook onze schade afdeling is gewoon geopend.

Ja, maar beter is het om eerst even te bellen om drukte en lange wachttijd te voorkomen.

Showroom

Vanaf 3 maart zijn onze fysieke showrooms op afspraak geopend. Deze afspraak is gemakkelijk online te maken.

Jazeker!  Vanaf 3 maart kan dit ook weer in de showroom, wel enkel op afspraak. Maar het kan ook helemaal online. Bij elk voertuig staat een blauwe knop waarmee je de koop definitief kunt maken. Wij nemen vervolgens contact met je op om alles rond te maken.

Jazeker! Bij elk voertuig staat een groene knop, hiermee kun je heel gemakkelijk en videogesprek aanvragen met een van onze verkoopadviseurs.

Jazeker! Vanaf 3 maart ben je op afspraak welkom bij onze vestigingen, ook voor taxatie of inruil.

Vanaf 3 maart mogen wij jou op afspraak ontvangen in onze showrooms voor een proefrit. Deze afspraak kun je heel gemakkelijk online inplannen.

Jazeker! Vanaf 3 maart kun je jouw auto weer in onze showrooms ophalen. Liever niet naar onze showroom? We kunnen de auto ook nog bij jou thuis afleveren wanneer je dat wenst.

Magazijn

Het magazijn is alleen open voor het afhalen van goederen. 

Jazeker. Kijk hier voor de webshops van onze merken.

Jazeker. Uitsluitend voor bestelde goederen.