Wij staan voor je klaar!

De wereld is in de ban van het Coronavirus. Wij staan echter gewoon voor je klaar in onze showrooms en werkplaatsen. Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en medewerkers en daarvoor hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Dus of het nu gaat om de aanschaf, lease of onderhoud van uw auto, je bent van harte welkom in een van onze vestigingen.

Onze maatregelen tegen het Coronavirus

Maas Autogroep is een organisatie met veel klantencontact. Ondanks het Coronavirus (COVID-19) blijven onze showrooms en werkplaatsen geopend. Wel hebben wij extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij doen ons uiterste best om onze service en dienstverlening in tact te laten en door ook de richtlijnen van het RIVM te volgen dragen wij ons steentje bij om de kans op verdere verspreiding te minimaliseren.  

Onze COVID-19 maatregelen zijn o.a.:
  • Onze werknemers zijn opgedeeld in teams en kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis;
  • Overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats;
  • Onze monteurs zijn verplicht om vóór en ná iedere klus de handen grondig te wassen en dragen zoveel mogelijk wegwerphandschoenen. Dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen;
  • Ook overige medewerkers als verkoopadviseurs en receptionistes zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren;
  • Wij schudden geen handen meer en houden 1,5 meter afstand;
  • Wij vragen u zoveel mogelijk contactloos te betalen;
  • Het spreekt voor zich dat onze medewerkers risicogebieden vermijden;

Uiteraard blijven onze medewerkers bij ziekteverschijnselen thuis. Merk je zelf klachten en heb je een afspraak bij ons? Plan gerust een nieuwe afspraak in.

Gebruik van mondkapjes

Op advies van het RIVM vragen wij onze klanten om gebruik te maken van een mondkapje. Indien je zelf niet in het bezit bent van een mondkapje kun je gebruik maken van een van de wegwerp mondkapjes die wij bij de entree van al onze vestigingen beschikbaar stellen.

Onze online verkoopadviseurs staan voor je klaar

Veel mensen zitten thuis en willen toch graag een auto aanschaffen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Chatten of Whatsappen

Je kunt chatten met onze medewerkers of Whatsappen. Klik hiervoor op het Whatsapp logo die u vindt op detailpagina's bij onze voorraadauto's.

Videobellen

Als je geïnteresseerd bent in een auto kunt je ook eenvoudig videobellen met een verkoopadviseur. Indien mogelijk kan deze dan gelijk de auto laten zien als hij in de showroom staat. Je kunt ons hiervoor bellen op 088-0207200 of bel rechtstreeks naar de verkoopadviseurs. Hun telefoonnummers staan vermeld bij onze voorraadauto’s.

Afleveren aan huis?

Hoewel onze showrooms open zijn en we voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kunnen wij ons voorstellen dat je liever niet je huis uitkomt voor een proefrit of aflevering. Wij komen graag jouw kant uit als je dat aangeeft bij je online aanvraag.

 

Een werkplaatsafspraak maken?

Via onze werkplaatsplanmer maakt je gemakkelijk online een afspraak voor uw onderhoud, reparatie of APK. We begrijpen dat je misschien liever de deur niet uit wil. Indien gewenst, halen wij je auto op en brengen wij je auto weer terug na de onderhoudsbeurt.

 

Vragen?

Mocht je hierover vragen hebben, kun je ons bereiken via 088-0207200 of d.m.v. onderstaand contactformulier.

Door bovenstaande maatregelen kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan je van ons gewend bent. Wij vragen ook jouw medewerking hierin. Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden je hiervan op de hoogte, maar verwijzen je voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM.

Vestiging

Contactvoorkeur