Wij staan voor u klaar!

De wereld is in de ban van het Coronavirus. Wij staan echter gewoon voor u klaar in onze showrooms en werkplaatsen. Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en medewerkers en daarvoor hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Dus of het nu gaat om de aanschaf, lease of onderhoud van uw auto, u bent van harte welkom in een van onze vestigingen.

Onze online verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Veel mensen zitten thuis en willen toch graag een auto aanschaffen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Chatten of Whatsappen
U kunt chatten met onze medewerkers of Whatsappen. Klik hiervoor op het Whatsapp logo die u vindt op detailpagina's bij onze voorraadauto's.

Videobellen
Als u geïnteresseerd bent in een auto kunt u ook eenvoudig videobellen met een verkoopadviseur. Indien mogelijk kan deze dan gelijk de auto laten zien als hij in de showroom staat. U kunt ons hiervoor bellen op 088-0207200 of bel rechtstreeks naar de verkoopadviseurs. Hun telefoonnummers staan vermeld bij onze voorraadauto’s.

Afleveren aan huis?
Hoewel onze showrooms open zijn en we voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kunnen wij ons voorstellen dat u liever niet uw huis uitkomt voor een proefrit of aflevering. Wij komen graag uw kant uit als u dat aangeeft bij uw online aanvraag.

 

Een werkplaatsafspraak maken?

Via onze werkplaatsplanmer maakt u gemakkelijk online een afspraak voor uw onderhoud, reparatie of APK. In verband met het Corona virus is onze haal en brengservice niet meer van toepassing.

 

Onze maatregelen tegen het Coronavirus

Maas Autogroep is een organisatie met veel klantencontact. Ondanks het Coronavirus (COVID-19) blijven onze showrooms en werkplaatsen geopend. Wel hebben wij extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij doen ons uiterste best om onze service en dienstverlening in tact te laten en door ook de richtlijnen van het RIVM te volgen dragen wij ons steentje bij om de kans op verdere verspreiding te minimaliseren.  

Onze COVID-19 maatregelen zijn o.a.:

  • Onze werknemers zijn opgedeeld in teams en kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis;
  • Overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats;
  • Onze monteurs zijn verplicht om vóór en ná iedere klus de handen grondig te wassen en dragen zoveel mogelijk wegwerphandschoenen. Dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen;
  • Ook overige medewerkers als verkoopadviseurs en receptionistes zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren;
  • Wij schudden geen handen meer en houden 1,5 meter afstand;
  • Wij vragen u zoveel mogelijk contactloos te betalen;
  • Het spreekt voor zich dat onze medewerkers risicogebieden vermijden;

Uiteraard blijven onze medewerkers bij ziekteverschijnselen thuis. Merkt u zelf klachten en heeft u een afspraak bij ons? Plan gerust een nieuwe afspraak in.

Mocht u hierover vragen hebben, kunt ons bereiken via 088-0207200 of d.m.v. onderstaand contactformulier.

Door bovenstaande maatregelen kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen ook uw medewerking hierin. Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden u hiervan op de hoogte, maar verwijzen u voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM.

Vragen? Neem contact met ons op.

Vestiging

Contactvoorkeur