Maas Autogroep en Van Beynum Autogroep bundelen krachten door samenvoegen van dealerbedrijven

Afgelopen week hebben wij onze handtekening gezet onder de overname van de Van Beynum Autogroep door Maas Autogroep. Met de voorgenomen overname ontstaat een toekomstgericht familiebedrijf met een sterke positie binnen het Groene Hart. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het persbericht.

Bundeling van krachten
De familiebedrijven Van Beynum Autogroep en Maas Autogroep hebben overeenstemming bereikt om hun krachten te bundelen. De over te nemen activiteiten betreffen alle activiteiten van de Van Beynum Autogroep. Naast de dealerbedrijven van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, worden ook de Wasstraat (Gouda) en het schadeherstelbedrijf (Bodegraven) overgenomen. De leasemaatschappij van de Van Beynum Groep, Lease Connection wordt overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services B.V. te Amersfoort en zal gaan opereren onder het label Maas Leasing.

De overname is onder voorbehoud van goedkeuring van de bevoegde toezichthouders en zal naar verwachting voor de zomer van 2019 worden afgerond. 

Trots
Ik ben trots dat de bedrijven onderdeel worden van Maas Autogroep. Van Beynum Autogroep is net als Maas Autogroep een familiebedrijf dat qua cultuur dichtbij ons staat.
Binnen het retail landschap van dealerbedrijven vindt een consolidatieslag plaats en de overname past in deze trend. Door de overname wordt schaalvergroting gerealiseerd en kunnen wij verder groeien tot een nog sterkere mobiliteitspartner in het Groene Hart. 

Wat betekent dit voor u?
De overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Onze dienstverlening blijft zoals u die van ons gewend bent. Door de schaalvergroting kunnen wij ons verder ontwikkelen en verbeteren om u uiteindelijk nog beter en professioneler van dienst te kunnen zijn.

Vragen?
Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via het volgende emailadres: vragen@maasautogroep.nl.

Met vriendelijke groet,
Ronald Maas
Algemeen Directeur

Bekijk het persbericht