Klanten vertellen

In 'Klanten vertellen' geven wij onze klanten graag de gelegenheid om hun bedrijf te presenteren. De mening van onze klanten is voor ons ontzettend belangrijk en daarom willen wij deze ook graag met jullie delen. Bent u ook klant bij Maas en zou u graag in aanmerking willen komen onder de noemer 'Klanten vertellen', vul dan gelieve ons contact formulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Benieuwd naar nog meer Maas Autogroep nieuws?

Van Andel Groep

De Van Andel Groep is een bedrijf actief in het Groen, Grondwerk en de Infrastructuur gevestigd in Zwaanshoek. Van Andel wil ondernemer zijn die uitmuntende en verfrissende oplossingen kan bieden voor infrastructurele vraagstukken. Maar ook de kennis, kracht en vakmanschap in huis hebben om de oplossing daadwerkelijk uit te voeren. Van Andel Groep is opgericht in maart 2017 en telt intussen al een team van ruim 18 vaste medewerkers. Met een groot rayon van Den Helder tot aan Zeeland, maar ook internationaal in België en Duitsland, kun je bij Van Andel Groep terecht voor uw grond, weg- en waterbouw werkzaamheden.

Ontstaan

"'Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende bedrijven, heb ik tijdens mijn studie besloten om niet alleen voor mezelf te beginnen maar ook een bedrijf neer te zetten die net anders is dan de meesten in deze sector. Ik ben alleen begonnen en heb langzaamaan machinisten, grondwerkers, een diversiteit in  werken aangenomen en voor ik het wist was ik eigenaar van verschillende shovels, kranen en was ik dag en nacht aan het werk."' Aldus Casper van Andel.

Samenwerken is onze sleutel tot succes!

van andel groep

Autokeuze

Vanaf dag 1 staat bij de Van Andel Groep kwaliteit, uitstraling en innovatie hoog in het vaandel, hierdoor is vanaf de start van het bedrijf gekozen voor Volkswagen Bedrijfswagens, hierin hebben zij een wagenpark bestaande uit Volkswagen Caddy’s .
 
“Voor ons is uitstraling en comfort een belangrijk gegeven, doordat onze collega’s vaak diverse spullen meehebben biedt de Volkswagen Caddy voldoende opslagruimte maar is door zijn compactheid ook wendbaar in binnenstedelijke gebieden en het rijcomfort van de Volkswagen Caddy is uitstekend. We hopen dat Volkswagen ook ooit elektrische caddy’s gaat produceren. Dit zou nog beter bij onze “groene” missie passen.” Verteld Casper van Andel
 
Natuurlijk houden wij Casper graag op de hoogte rondom zijn e-missie toekomstplan. Er gaan namelijk al geruchten rond over de productie van de E-Caddy. Vanaf de eerste dag koos Van Andel Groep voor Volkswagen Bedrijfswagens en zullen daarmee ook hun wagenpark in de toekomst zeker mee blijven uitbreiden. Dit kan variëren van een Volkswagen Caddy tot aan een Volkswagen Transporter.

Nieuwe klant

Sinds kort is Van Andel Groep klant bij Maas Autogroep. Wij zijn blij dat wij aan alle wensen van de klant kunnen voldoen door het onder andere meedenken over de Volkswagen Caddy als eindproduct. Het is dan ook niet zo maar een bedrijfswagen, nee het is een Volkswagen Bedrijfswagen. Een van de wensen van de klant is om de bus te bestickeren, dit regelen wij dan ook voor onze klant!
 
“Bij Maas Autogroep zijn we terechtgekomen door VW Bedrijfswagens verkoper Lennaert Bos, deze betreedt binnen de Maas Autogroep sinds een jaar de rol als specialist Volkswagen Bedrijfswagens. Lennaert Bos is een medewerker met passie en kennis binnen de Volkswagen Bedrijfswagen branche, een adviseur die verstand van zaken heeft en op ieder vlak meedenkt met onze bedrijfsvoering. Mede door de verscheidenheid aan werk waar wij komen en wat wij moeten uitvoeren.”
 
 

Service

“Maas Autogroep zien wij als een enthousiast bedrijf dat meedenkt met zijn klanten en klaar staat wanneer dat nodig is. Het ziet ontwikkelingen en innovaties die wij als bedrijf ook graag doorvoeren. We zien Maas Autogroep graag ook in de toekomst nog als Volkswagen leverancier van ons bedrijf.”
 
 

Wil je meer weten over de Van Andel Groep, of liever direct in contact komen? Voor algemene vragen kun je telefonisch terecht via 0642622106 of per mail via info@vanandelgroep.nl