Maas Autogroep ‘Excellent Dealer van het jaar 2019'

Uitgeroepen door Audi Nederland is Maas Autogroep verkozen tot ‘Excellent dealer van het jaar 2019’. Een top prestatie die we al enige tijd voortzetten. Maas verdiende een eervolle predicaat door zeer sterke loyaliteitscijfers. Maar ook perfecte bedrijfsuitstraling en zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel Sales als After Sales.
Maas Autogroep heeft de titel ‘Excellent dealer van het jaar 2019’ te danken aan een combinatie van factoren. Als premiummerk-dealer heeft Maas Autogroep een belangrijke verplichting ten opzichte van zijn klanten. Daarom wordt de mate van klanttevredenheid op het gebied van Sales en After Sales continu gemonitord door onderzoeksbureau TNS/NIPO. Audi-rijders worden daarbij ondervraagd over een groot aantal aspecten van de dienstverlening van ‘hun’ dealerbedrijf.
 
Vooral punten die cruciaal zijn voor de beleving van het serviceniveau krijgen daarbij veel aandacht. Daartoe behoren onder meer de staat van een nieuwe auto bij aflevering, het nabellen door de dealer na aflevering en het adequaat verhelpen van storingen. Op basis van de uitkomsten stelt TNS/NIPO voor elke Audi-dealer een klanttevredenheidsrapport op. De best scorende bedrijven komen daarbij in aanmerking voor de titel Audi Excellent Dealer. Dit jaar mochten we deze prijs in ontvangst nemen, en daar zijn we trots op!
 
De titel Audi Excellent Dealer van het Jaar is door Audi Nederland in het leven geroepen en wordt jaarlijks toegekend. Doel hierachter is om dealers te stimuleren zich te blijven inzetten voor kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

Wij willen graag alle Audi-rijders bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit naar Maas Autogroep. We doen ons best, en mede dankzij jullie mogen wij deze titel bemachtigen, bedankt. We maken een mooi plaatsje in de kast naast onze 8 voorgaande jaren.