De klant is koning: Zo ook met deze Audi S7 Carwrap van JD Customs

Onlangs hebben wij een bijzondere klus mogen doen voor een zeer trouwe Maas Autogroep klant. Want wat doe je als je je Audi S7 een make-over wilt geven? Dan zorgt Maas ervoor dat deze van top tot teen een make-over krijgt. Hoe? Dat lees je hier…

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Voor deze klus hebben we dan ook niemand minder dan de mannen van JD-Customs  ingeschakeld. Daarbij hebben we de originele zilveren Audi S7 omgetoverd tot een groen duiveltje. Door middel van een Carwrap geef jij je auto een totaal nieuw gevoel. Maar wat houdt Carwarpping precies in?

 

Carwrap

Bij Car Wrapping wordt uw auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie om uw lak te beschermen en tegelijkertijd uw auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien.

Wij proberen altijd net een stapje verder te gaan voor de klant. Ook voor middelen of diensten die wij zelf niet kunnen leveren. Deze besteden we dan graag uit aan onze goede relaties die daar in gespecialiseerd zijn. Als er een klant naar ons toekomt met speciale wensen zullen wij er alles aan doen om die waar te maken. Zo ook voor deze klant, een echte autoliefhebber, die al 3 jaar klant bij ons is. 

De wens van de klant was om zijn Audi S7 gewrapd te hebben in de kleur ‘Racing Green’. Voor deze klus hebben wij daarom JD Customs ingeschakeld, zij zijn een van de beste van Nederland als het aankomt op auto’s wrappen. Maar ook voor remklauwen, velgen, interieur aanpassingen en uitlaatsystemen kun je bij deze mannen terecht. Het is dan ook niet voor niks dat onder andere Afrojack en Feyenoordspelers vaste klant zijn bij JD Customs!

Bekijk nu het fantastische resultaat!