Nu de eerste week van 2018 van start is, willen we jullie graag vertellen over onze mooiste momenten van 2017. Het was een jaar die zeker in de boeken geschreven mag worden als ‘Een jaar waar we met Maas flink getimmerd hebben.’. 

 

maas occasion center 

Zo zijn we in 2017 begonnen met het bouwen van het (in onze ogen) mooiste Occasion Center van Nederland. We streven ernaar om jullie in het eerste kwartaal van 2018 allemaal te verwelkomen in ons nieuwe Occasion Center aan de Anthony Fokkerweg nummer 16-20.

 

Opening Maas Scooter Center

De dag dat wij de deuren van ons allereerste scooter center geopend hebben in Uithoorn. Zo kunnen nog meer mobiliteit aanbieden. Merken als Piaggio, Kymco en Monasso zijn te bezichtigen in onze showroom die je even in de wereld van Italië laat beleven. Dit is de start van iets kleins dat zeker gaat uitgroeien tot iets heel moois de komende jaren. Vol vertrouwen gaan we op de weg naar nog meer succes in 2018.

 

Heropeningen showrooms

We hebben maar liefst 3 heropeningen gevierd voor onze locaties in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Uithoorn. Tijdens de heropening van onze vestiging in Alphen aan den Rijn hebben we alles op alles gezet om een steentje bij te dragen aan stichting Alphen d’Huzes. Zo kreeg het personeel maar ook klanten van Maas Autogroep het genoegen om diverse activiteiten te mogen bijwonen als fietsen voor de stichting om geld in te zamelen.

 

mooie momenten... 

Heel veel leuke klanten hebben wij blij mogen maken in 2017 met een splinternieuwe of occasion auto. En dat is dan ook het allermooiste om te zien. Dit is dan ook echt een enorme eer. We kregen in dit jaar bezoek van maar liefst 3 speciale gasten, en die zetten we, naast onze andere klanten, ook graag even in de picture. Zo hebben wij nieuwe auto’s mogen afleveren aan de zangeressen van O’G3NE, acteur Everon Jackson Hooi en ook aan Nederlandse atleet Femke Pluin

 

 

een jaar om niet te vergeten

Bedankt voor alle mooie momenten die we hebben  mogen beleven in 2017. Benieuwd naar alle momenten in 2018? Volg ons via Facebook, Instagram of via onze nieuwsblog op de website.