Audi breidt elektrische Q4 e-tron-serie uit met nieuw topmodel

De Audi Q4 e-tron

Nu beschikbaar voor proefritten!

De Audi Q4 e-tron maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk. Binnen een compact, herkenbaar en gestroomlijnd design biedt hij opmerkelijk veel binnenruimte. Feitelijk combineert de Q4 e-tron het formaat van een Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. Het gedigitaliseerde interieur maakt de bediening eenvoudig en dankzij 100% connectiviteit zijn veel online diensten en functies beschikbaar.  

Nu bestelbaar

De Audi Q4 e-tron is per direct te bestellen en te configureren. De vanafprijs voor de Q4 35 e-tron Launch edition bedraagt € 48.295*. Full operational leasen kan vanaf € 574 per maand***. De Audi Q4 40 e-tron Launch edition is er vanaf € 52.815* (lease vanaf € 599 per maand***). Voor zakelijke rijders geldt een gunstig bijtellingstarief van 12% over de eerste € 40.000 van de catalogusprijs. De Audi Q4 50 e-tron met electric quattro is over enkele weken te bestellen. Later dit jaar volgen tevens de Audi Q4 e-tron Sportback-modellen.

Plan uw proefrit

De Audi Q4 e-tron is nu beschikbaar voor proefritten bij Maas Autogroep.  Op zowel onze vestiging in Moordrecht als Uithoorn hebben wij een demonstratieauto beschikbaar voor proefritten en bezichtigingen. Op deze pagina kunt u gemakkelijk een proefrit of bezichtiging inplannen in onze showroom in Moordrecht of Uithoorn. Op die manier weet u zeker dat de auto er staat. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.

Onze Audi Q4 e-tron voorraad