Maatregelen omtrent Coronavirus

Showroom

Met ingang van zaterdag 15 januari 2022 mogen wij u weer zonder afspraak in onze showrooms ontvangen. Liever wel een afspraak van te voren maken? Dat kan nog altijd heel gemakkelijk online. 

Ophalen van uw nieuwe auto

Heeft u reeds een afleverafspraak gemaakt? Deze kan ook gewoon door gaan. U kunt dan uw auto gewoon bij een van onze vestigingen ophalen. Heeft u vragen over uw reeds ingeplande aflevering? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur. 

Daarnaast vragen wij u vriendelijk om:
  • Gepaste afstand te houden
  • Contactloos of met pin te betalen
  • Thuis te blijven wanneer u klachten heeft

Werkplaats

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. Wel hebben wij extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers.  Onze schadeafdeling, verhuurafdeling en wasstraten zijn ook gewoon geopend.

Een werkplaatsafspraak maken? Dat kan ook nog gewoon! Dit doet u heel gemakkelijk online.

Tot snel in één van onze vestigingen!

Wij hebben extra maatregelen ingevoerd met oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij doen ons uiterste best om onze service en dienstverlening in tact te laten en door ook de richtlijnen van het RIVM te volgen dragen wij ons steentje bij om de kans op verdere verspreiding te minimaliseren.  Uiteraard blijven onze medewerkers bij ziekteverschijnselen thuis. Heeft u zelf klachten en heeft u een afspraak bij ons? Plan dan gerust een nieuwe afspraak in.

Gebruik van mondkapjes

Op advies van het RIVM zijn mondkapjes weer verplicht op onze vestigingen. Indien u zelf niet in het bezit bent van een mondkapje kunt u gebruik maken van een van de wegwerp mondkapjes die wij bij de entree van al onze vestigingen beschikbaar stellen.

Vragen?

Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ons bereiken via 088-0207200 of d.m.v. onderstaand contactformulier.

Door bovenstaande maatregelen kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen ook uw medewerking hierin. Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden u hiervan op de hoogte, maar verwijzen u voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM en de website van de Rijksoverheid.

Vestiging
Contactvoorkeur

Veelgestelde vragen

Werkplaats

Jazeker. Wij hebben op al onze vestigingen een Corona-proof wachtruimte gecreëerd. 

Jazeker! Nieuwe afspraken kunnen nog steeds ingepland worden. Dit kan heel gemakkelijk online.

Jazeker! Ook onze schade afdeling is gewoon geopend.

Ja, maar beter is het om eerst even te bellen om drukte en lange wachttijd te voorkomen.

Showroom

Vanaf 15 januari is het weer mogelijk om zonder afspraak onze vestigingen te bezoeken. 

Jazeker! Online staan we uiteraard voor u klaar. Bij elk voertuig staat een blauwe knop waarmee u de koop definitief kunt maken. Wij nemen vervolgens contact met u op om alles rond te maken. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar en kunnen we via de mail of bij u op locatie de koop rond maken.

Jazeker! Onze verkoopadviseurs taxeren u auto met alle plezier buiten bij een van onze vestigingen. Hiervoor kunt u heel gemakkelijk online een afspraak in plannen.

Jazeker! Ook proefritten zijn mogelijk.