Maandabonnement

Wilt u superflexibel een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een maandabonnement. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoeft u alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaart u alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van het maandelijks opzegbare abonnement.

Maandabonnement voor een auto?

Jazeker! Škoda biedt nu als eerste de mogelijkheid aan. Dit houdt in dat u heel flexibel bent in hoe lang u in de auto rijdt, vanaf 1 maand is het abonnement namelijk maandelijks opzegbaar. Verder is het maandbedrag een all-in bedrag, dus inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij de officiële Škoda dealer. Het enige waar u aan hoeft te denken is tanken. In het abonnement zit 1000km per maand inbegrepen, komt u op meer kilometers uit? Geen probleem, dan betaalt u 18ct per kilometer extra. Een ander voordeel van het maandabonnement is dat er geen BKR-registratie aan vast zit.  Met het maandabonnement rijdt u in een Škoda die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie. Momenteel is er de keuze uit de volgende modellen: Škoda Fabia, Škoda Kamiq, Škoda Scala en de Škoda Enyaq iV.

L-139-VP

Voordelen maandabonnement

 • check-rood

  Snel instappen

 • check-rood

  Geen BKR-registratie

 • check-rood

  Rijden voor een vast maandbedrag

 • check-rood

  Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud

 • check-rood

  Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

Maand abonnement vs. Private Lease

Private Lease - Vanaf 24 maanden

Vanaf € 379 p/m**

 Rijden in een nieuwe auto
Kies voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij uw merkdealer.
 

BKR registratie nodig.

Maandabonnement - Vanaf 1 maand

Vanaf € 429 p/m*

 Je ontvangt een auto in perfecte staat.  
 Maandelijks kosteloos opzegbaar.
 Snel instappen. 
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij uw merkdealer.

Geen BKR registratie.

Voor welk model kiest u?

Škoda Kamiq

De praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak.

•   Keuze: Active of Ambition
•   Vanaf € 469 p/m*

Škoda Scala

De ideale compact hatchback voor de sportieve rijder mét veel binnenruimte.

•   Keuze: Active of Ambition
•   Vanaf € 499 p/m*

Škoda Enyaq iV

De volledig elektrische SUV, ruim en voorzien van de nieuwste technologieën.

•   Beschikbaar als iV 60
•   Vanaf € 699 p/m*

FAQ

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in het contract. Rijdt u meer? Dan betaalt u achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met u mee over een eventuele contractwijziging. 

Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. 

Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht u op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits u zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. U blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.

U bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. uw persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).