https://aqbvxmveen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:dp-maasautogroep-nl/01/header-elektrische-modellen.jpg?v=1-0

Onze elektrische modellen

innovatief en duurzaam rijden

Maak kennis met onze elektrische auto's van nu en van de toekomst.

De Volkswagen ID

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

Maak kennis met de ID.3 1ST: het eerste model van de nieuwe generatie elektrische Volkswagens. Een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design - en dat opvallend betaalbaar.

Ontdek nu

E-Golf

De elektrische auto die je verder brengt

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'. Nu uit voorraad leverbaar, zodat je gelijk kan genieten van je nieuwe auto.

E-up!

Ver, verder, verst.

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Begin 2020 staat ‘ie bij ons de showroom, maar nu al kun je de nieuwe e-up! al reserveren.

Audi E-tron

De onlangs onthulde Audi e-tron de eerste 100% elektrische Audi. Het is geen geheim hoe de toekomstige elektromobiliteit eruit komt te zien bij het merk met de vier ringen, want de Audi e-tron quattro en de Audi e-tron Sportback concept vertellen het verhaal dat komen gaat. Het zijn dan ook twee belangrijke mijlpalen in de evolutie van e-tron.

ŠKODA CITIGOᵉ iV

De CITIGO ͤ  iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek.  Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

Ontdek nu