De Wasstraat Nieuwkoop heropend

De wasstraat van Maas Autogroep in Nieuwkoop is recentelijk heropend: De Wasstraat Nieuwkoop is voortaan zeven dagen in de week open met verruimde openingstijden (maandag t/m vrijdag 08:00-20:00 en zaterdag en zondag 09:00-17:00). 

De reden van de (tijdelijke) sluiting lag aan de apparatuur. De twee oude roll-overs waren versleten en hadden al vele wassingen gedaan. Daarom is er besloten om twee nieuwe roll-overs te bestellen. Tevens zijn de hallen waar deze nieuwe roll-overs staan meteen grondig aangepakt en is het toiletgebouw ernaast compleet vernieuwd.

Om het de klanten gemakkelijker te maken, kan via een app betaald worden. Cashgeld is niet meer nodig om af te rekenen. Betalingen gebeuren eenvoudig via de pin of via de EasyCarWash-app. 

Was-abonnementen

De Wasstraat Nieuwkoop maakt gebruik van was-abonnementen. Met een abonnement kunnen klanten net zo vaak als men zelf wil de auto komen wassen voor een vast bedrag per maand. Nieuw bij de wasstraat is de mogelijkheid om de auto te laten wassen door middel van kentekenherkenning. Na aanmelding voor het onbeperkte was-abbonement via de EasyCarWash-app staat het gekozen wasprogramma letterlijk op de klant te wachten. Een speciale camera ‘leest’ het kenteken, waarna het programma direct start. Klanten hoeven niet meer in de rij bij de kassa te wachten en besparen daarmee dus tijd.