Maas Leasing

Maas Leasing is een dealer leasemaatschappij met een MKB hart. Dat is de taal die wij spreken en die grote corporate leasemaatschappijen niet goed verstaan. Daarnaast is de combinatie leasemaatschappij en dealervestigingen zeer effectief omdat er zeer korte lijnen zijn met showrooms, voorraad en werkplaatsen.

Powered By Volkswagen Pon Financial Services

Daarnaast is Maas Leasing een label van Volkswagen Pon Financial Services en daarmee onderdeel van een krachtige en slagvaardige partij die ons tal van voordelen biedt zoals:

ENYAQ COUPÉ iV

De voordelen

 • check-rood

  inkoopkracht / slagkracht

 • check-rood

  solide backoffice

 • check-rood

  mooie online applicaties

 • check-rood

  professionele berijderdesk

Typisch Maas Leasing

Leasing op zichzelf is geen uniek product. Maar Maas Leasing maakt het u makkelijk: Ze helpen u om de mobiliteitsbehoefte van uw organisatie in te vullen, want daar ligt de kracht en toegevoegde waarde. Van het vinden van uw perfecte leaseauto tot vraagstukken over elektrificatie, het bepalen van kaders voor een wagenparkbeleid, het opmaken van een autoreglement met budgetstructuur, fiscaliteit en ritregistratie of het bieden van (online) tools om het overzicht op het wagenpark te houden, bij Maas Leasing bent u aan het juiste adres.