Web Ready JPG-Q4 salescampagne 2021 (5)

Zakelijk een auto leasen

Maas Leasing

Maas Leasing is een dealer leasemaatschappij met een MKB hart. Dat is de taal die wij spreken en die grote corporate leasemaatschappijen niet goed verstaan. Daarnaast is de combinatie leasemaatschappij en dealervestigingen zeer effectief omdat er zeer korte lijnen zijn met showrooms, voorraad en werkplaatsen. Daarnaast is Maas Leasing een label van Volkswagen Pon Financial Services en daarmee onderdeel van een krachtige en slagvaardige partij die ons tal van voordelen biedt. Nieuwsgierig? Neem contact met ze op!

Leasevormen

Waarschijnlijk heeft u wel al een idee van wat leasing is maar er zijn een aantal verschillende leasevormen. Elke leasevorm heeft zijn eigen kenmerkende voordelen die voorzien in een goede invulling van een specifieke mobiliteitsbehoefte. Van Full Operational lease, Flexibel Lease, Financial lease, Shortlease tot Netto Operational lease, samen met Maas Leasing informeren we u graag over de verschillen en de voordelen van iedere leasevorm.

Elektrische auto leasen

Lage onderhoudskosten, subsidies, MVO, verbeterde actieradius, lage bijtelling: De voordelen van elektrisch rijden stapelen zich op en dus ziet u steeds meer elektrische auto’s op de weg. Maar we kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft. Heeft u interesse in elektrisch rijden en overweegt u te kiezen voor zakelijke lease? Onze collega's van Maas Leasing informeren u er graag verder over. 

Lease toppers

Op zoek naar een scherpe deal en/of wilt u snel rijden? Omdat levertijden momenteel extreem lang zijn en de Nederlandse voorraad zo goed als uitgeput is, heeft Maas Leasing een aantal populaire leasetoppers ingekocht. Zo heeft u een scherpe deal en hoeft u niet (of niet zo) lang meer te wachten.