A3 Sportback bij Maas Autogroep

Sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krachtige en efficiënte motoren.

De nieuwe Audi A3 Sportback

Focus op sportiviteit.

De nieuwe Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren.
Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau.
Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld. De nieuwe Audi A3 Sportback schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding.

Audi drive select

Rijden is genieten in de nieuwe Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.
 

Digitale informatiebronnen

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie. Ook aan de oren hebben we gedacht, in de vorm van zes luidsprekers, het Audi sound system of het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound.

Het interieur heeft een sportieve uitstraling, zeker in combinatie met de S line-uitrusting. Hieronder ziet u een in hoogglans zwart afgewerkt dashboard. Het scherm en de knoppen in de middenconsole zijn licht naar de bestuurder gedraaid, voor extra gebruiks- en bedieningsgemak. Let ook op de elektronisch werkende pook voor de S tronic-automaat.

De matrix-ledkoplampen geven optimaal licht

De ledkoplampen die standaard aanwezig zijn, zijn te upgraden naar matrix-ledverlichting. Die zijn goed herkenbaar aan het speciale verlichtingspatroon. Het grote voordeel van deze matrix-ledlampen is dat ze het lichtbeeld permanent aan de situatie aanpassen, zodat u van optimaal licht profiteert terwijl de omgeving daar geen last van heeft.

Interieurverlichting die u kunt aanpassen

Voor de interieurverlichting heeft u keuze uit een pakket met speciale contourverlichting en ambient light. De ledlichtbronnen zijn in dertig tinten in te stellen, zodat u het licht binnenin uw Audi A3 Sportback kunt aanpassen aan uw smaak, de stemming en het moment van de dag.

2003-audi-a3-sportback-020.jpg

Navigatie, wifi en bluetooth

De nieuwe Audi A3 Sportback is voorzien van de modernste communicatietechnieken. Zo koppelt u uw telefoon via bluetooth aan het infotainmentsysteem van de auto, wordt het toestel draadloos opgeladen in de Audi phone box en gebruikt u Apple CarPlay via de Audi smartphone interface. Het volledig geïntegreerde MMI navigatie plus-navigatiesysteem toont dankzij een mobiele dataverbinding Google Earth-kaarten. Met onboard wifi kunnen ook apparaten zonder simkaart online, bijvoorbeeld de tablets van meereizende kinderen.

Het past altijd

Met de juiste accessoires past het altijd in of op uw auto. Zo is er de originele Audi-dakkoffer in een strak design dat zeer goed bij de A3 Sportback past.

Fraaie sportieve wielen. Deze lichtmetalen velgen (model 5-V-spaak Acumen) zijn zwart met quartzgrijs en signaalrode accenten.

A3 Sportback