Audi A8

De kunst om een voorsprong te nemen. Samengebracht en geconcentreerd in een buitengewone auto. De Audi A8. Imponerend en sportief. Een duidelijk principe volgend: in de beperking toont zich de meester. Geen lijn zonder functie. Karakteristieke oppervlakken. Exclusieve materialen. Een topklasse afwerking. Hiervoor geldt met recht: briljant tot in elk detail.

Audi A8


 

 

Een ontmoeting met wederzijds respect. Een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro-aandrijving.

Geen gram te veel Als het op gewichtsverlaging aankomt, is de Audi A8 de benchmark. De Space Frame-constructie is de lichtste carrosserie in dit marktsegment. Ook de stevigheid is top, met een positieve uitwerking op stuurgedrag en rijcomfort.

 

Audi introduceert opladen met inductie

Thuis de auto neerzetten en die dan automatisch van nieuwe energie voorzien. Dat kan met de oplaadplaat die draadloos kilowatts toevoegt aan uw A8. Geen gedoe met stekkers en kabels. Gemak dient de mens. En altijd een volle accu.

 
 
 
 
 
 

 

 

Ultiem comfort

Kortere stukken of langere ritten: in de Audi A8 weet u zeker dat u ontspannen arriveert. Daarbij is de A8 ook ideaal om met chauffeur te rijden. Passagiers die achterin plaatsnemen, genieten van veel zitcomfort en van veel ruimte. De actieve ondersteltechnologie tilt het comfort naar een nog hoger niveau. Mooie verlichting, comfortverhogende functies en omvangrijk entertainment passen in deze ambiance. Onderweg kunt u vrijwel nergens zo goed ontspannen als in de relax-comfortstoel rechts achterin de Audi A8. Deze zetel met massagefunctie en voetsteun is uitgebreid instelbaar en in een aangename rustpositie te zetten. De rechter voorstoel schuift elektrisch extra ver naar voren, waarbij de rugleuning voor nog meer beenruimte naar voren beweegt. Tel daarbij de voetmassage en de Audi tablets (Rear Seat Entertainment) bij op en het lijkt bijna of u in de Audi A8 op retraite kunt.

 

 

Deze auto zelf samenstellen?

Via Audi.nl kunt u deze auto eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u de auto helemaal op uw eigen wensen afstemmen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook bij begeleiden in de showroom. Bent u voornemens langs te komen in de showroom? Na een bezoek aan de configurator op Audi.nl ontvangt u een Audi code. Door deze mee te nemen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Stel deze auto samen

 

Laten we een stukje rijden

Liever direct een afspraak maken voor een proefrit? Dat kan eenvoudig via ons proefrit formulier. Liever een offerte? Ook dat is geen enkel probleem.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen